2777
2789
عنوان

اخروعاقبت مادربودن من

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 105 پست

این چ حرفیه خداویکیلی همه مادرا میزنن جوونیمو ریختم پای بچه ها

مگه بچه ها خودشون خواستن که بیان تو خواستی ک اوردی دیگه حالا منت گذاشتنت چیه نه میاوردی ن جوونیتو میزاشتی اه اه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دختر ۲۴سالتو مثل بچه ها میزنی توقع رفتارای بچه گونه ام داشته باش هزش

وقتی براش ارزشو شخصیت قائل نمیشی همین میشه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
سخت بترس از منع کردن کسی

ببین این ی چرخش مامان بزرگم بخاطر مامانم پیر شده مامانم بخاطر من منم بخاطر بچم بچم بخاطر بچش

این حرف اصلا درست نیست

میخوای جوون بمونی خب بچه نیار!

گفتم همین الان وسایلتو بردارگمشوبیرون پاتوگذاشتی جای پای پدر انگارتومادرمنی خستم کردی الان زنگ میزنم پدرت بیادهردوتونوببره بسه دیگه هرچی خواستی گ۴تم چشم همین هفته پیش سه تومن خرج شلاقی کردن موهاش کرده بود خودم چارتادندون خرابددارم دکتربهم گفته مشکوک ب سرطانی اصلااهمیت ندادم خانوم وفرستادم دانشگاه دماغ عمل کرده هرروزیه کفش ولباس اخرشم انصراف دادگفت حوصلشوندارم هرچی من دورش میگردم میگم اسیب دیده بابت طلاق اون انگارنه انگار زن‌زدم پدرش وگفتم بیاببرشون و اونم کولشوجمع کردورفت

عه وا چرا ؟ خرم سلطان چی میگه اون وسط؟

کاربری قبلیشه خرم سلطان

معروف بود تو سایت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

مشكل دختر بزرگتون چيه؟ چرا عصبيه با بچه كل كل ميكنه؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

زنگ زدم مامانم گفتم مهمونایوامروزوبگونیان دستت دردنکنه حرف دیشبت خوب شری انداخت خوب شیرش کردی انداختیش به جون بچه هشت ساله حالابشین کیف کن دودمانم ب باددادی الان گذاشت رفت 

عزیزم شرایط همگی تون بده.شما سه تا بچه داشتی؟بعدشم دوجلسه ببرش روانشناس خودتم برو ببین دختر فامیل مون ۱۶سالشه سر یه بحث جزئی با مادرش خودکشی کرد.مراقب خودت وبچه هات باش بزار ازاین بحران بگذرید .حق بده الان همگی تون عصبی هستید

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏