2777
2789
اوایل هفته ای یکبار یه خونه تکونی حسابی جارو طی سرویسها گردگیری الان دیگه بی خیال هر وقت عشقم بکشه جونم از دست رفت پای سابیدن سرویس و جارو کشیدن واسه مردها هم که مهم نیست چقدر جون بکنی خونه هم که تمیزی بر دار نیست چرا خودمو خسته کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از کیانام گردگیری هفته ای دو بار جارو هم ده روزی یه بار ...الان هم که کیانا دارم هر روز یه دستم جارو یه دستم دستمال . هیچوقت هم تمومی نداره...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
روزانه چی؟

من روزا همه چی میمونه تا عصر قبل اینکه همسرم بیاد ظرفا رو میشورم و جمع و جور می کنم، بعضی وقتا حتی روتختی هم عصر می کشم... خیلی تنبلم، باردار بشم چی میشم :|