2777
2789
عنوان

میز برنز+عکس

1772 بازدید | 14 پست

دوستان من امروز این میزو گرفتم

نمیدونم روش چی بذارم

یه زیر تلفنی دارم روی این نمیشه تلفن گذاشت

به نظرتون چی بذارم روش

یا چی بخرم برای روش؟؟؟؟

مجسمه های برنزی خوب میشه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول کلی دو دوتا میکنم ببینم چی واقعا لازم دارم بخرم😐🙁 

شما اول میخرید تا ببینین کجا ب کارتون میاد مرفعین بی درد 😂😅😆

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

چشام اذیت شد دیدمش ...

کاربر قدیمی ام 🙃                                میخوای ثابت کنم😌                                                                                                ۱=عاشق عکس هستین          ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید                     خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌      🚫 لایک نکن مچکر 🚫          
چرا؟؟؟؟؟؟ پشتش شلوغه؟؟؟😂

اره  نتونستم مرز کاغذدیواری و میزو تشخیص بدم 

کاربر قدیمی ام 🙃                                میخوای ثابت کنم😌                                                                                                ۱=عاشق عکس هستین          ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید                     خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌      🚫 لایک نکن مچکر 🚫