2777
2789

بچم ۲ سال پیش دبستان رفته یه بارم اندازه امسال مریض نشده .از مهر پاشو مدرسه جدید گذاشته لوزه اش متورم دکترای مختلف بردم .الان کمی بهتر ولی خوب نشده .امروز تب کرده و ابریزش بینی و لرز 

باز بردم دکتر گفت ویروسیه .پرسیدم شنبه بفرستم گواهی داد گفت نه.خسته شدم دیگه .میخوام اصلا نفرستم مدرسه .شما بودین کلاس اولی یک هفته میذاشتین خونه بمونه ؟ معلمه تاکید داره یه روزم غایب نشن .چیکار کنم ؟

وقتی مریضه نباید بفرستیش درسهاشو تو خونه باهاش کار کن عقب نیفته یه عالمه ویدیو آموزشی توی نت هست دانلود کن یادش بده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت خوب شد یادش بده،از پیج خانم روحی و خانم رحمت،تلگرامم دارن،اموزششون عالیه

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  

معلمش راست گفته ولی خوب سلامتیش هم مهمه 

اگه بتونی تو خونه خودت یادش بده عقب نیافته از اینترنت درسایی که لازم داره بصورت فیلم براش دانلود کن یا فیلم از درس دادن معلمش بگیر اگه اجازه میده فعلا فقط نگارش مهمه و بخوانیم فقط هفته ای یک یا دو صدا یاد میدن نگران نباش

خدایا خودت کمکم کن 
پسرمنم خیلی مریض میشه بااینکه اسماویت هم دکتر بهش داده کلا هر روز تو ی کلاسشون دو یا سه نفر مریضن .ا ...

اره نمیدونم جریان چیه اصلا هم خوب نمیشه .باور میکنی منم فقط با یه کوریزان خوبش میکردم تا الان یکی دوبار بیشتر انتی بیوتیک نخورده .