2777
2789

سلام دوستان.

من دوتا بچه شیر به شیر دارم.

یکی بیست و شش ماهه.یکی هم هشت ماهه.

میخوام بخوابونمشون اگه اول کوچیکه رو ببرم توی اتاق بزرگه پشت در اونقدر گریه میکنه که هلاک میشه از گریه و کل ساختمون رو بیدار میکنه.

اگر هر دوتا رو با هم ببرم بزرگه اونقدر بهانه میاره و اذیت میکنه و از قصد نمیذاره من کوچیکه رو بخوابونم.

اون کوچیکه هم چند بار بدخواب بشه دیگه یاعلی..اونقدر گریه میکنه که خدا میدونه.

جدیدا هم چون ظهرا هم همین برنامه است کوچیکه عملا از خواب افتاده.چون نمیخوابه و همش خوابش میاد هم چیزی نمیخوره.

منم از صبح تا شب گوشم پر از نق نق و غر غر و نه میخوابم نه استراحت نه به کارام میرسم.

عیچ کس هم ندارم کمکم کنه.هیچ کدوم هم به شوهرم عادت نکردن که یکی رو بدم شوهرم بخوابونه.

واقعا کسی هست تجربه ای یا فکری داشته باشه‌؟

اگرم ندارین فقط یه کم دلداریم بدین لااقل.

از بعد از زایمانم تا الان هر روز یه مشکل دارم...

واقعا پیر شدم.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

بله.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم اینطوری بود یکیشون رو میزاشت تو گهواره یکیش رو پاهاش با هم می خوابیدن

من یکی تو بغلمه یکی رو پام.

ولی بزرگه حرف میزنه کوچیکه هم خیلی بدخوابه.

خدا صبر و آرامشت رو زیاد کنه خانومی...

خدا قوت....💖💖💖

کاربری قبلیم فاطمه۳۰۰ بود. یه مامان پرانرژی که دخترم تاخیر جسمی حرکتی هست.                                        https://www.ninisite.com/user/discussion/e23e69d7-fc91-45a3-9bf6-44732c09a315/فاطمه300