2777
2789
با خودم خیلی حرف میزنم اونم بلند بلند  کوبیده اصلاااا دوس ندارم و لب نمیزنم در صورتی و خیلیا ع ...

آخيش هميشه فكر ميكردم فقط خودم اين مشكلو دارم كه با خودم بلند بلند حرف ميزنم خيالم راحت شد تنها نيستم 😁

كوبيده هم دوس ندارم 😉

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی سوپ و اش دوست دارم نون ترید کنم گوشت قرمز نمیخورم  گوشت تازه بدم میاد وقتی عصبی میشم میر ...

بگو که شوخی کردی😢

مخصوصا قسمت سالاد و ماکارونی رو 😬

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
معدشو ضعیف میکنه گلم. نذار بخوره. عادتش بده به آب پز یا سرخ شده 

زیاد نمیخوره هر وقت بخوام پوست بگیرم میاد برمیداره یه کوجولو😀

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

بوی بنزین و گازوییل دوس دارم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

نارنگی میزارم لای لواشک میچسبه

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            
یکیم اینکه رو هرغذایی سماق میریزم شده غذام بی نمک باشه اما از سماق نمیگذرم  تو ظرف ماست اویشن ...

ماستتو دوست😍😍😍

من ماستو فلفل سیاه فراوون میزنم 😍

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
نارنگی میزارم لای لواشک میچسبه

نگوووووو

اینم بگم

یبار دعوت بودیم خونه عموم یه نارنج رو میز بود ، من بردمش سر سفره بعد زنعموم با خنده و با تعجب پرسید این نارنج رو کی اورد رو سفره  من اینجوری شدم 😐تو دلم کفتم مگه اینا با کباب نمیخورن!؟

هیچی دیگه جوابشو ندادم😂به رو خودم نیوردم !!

دختری در من ساز امیدواری میزند🧚‍♀️
منم دعوا میکردن مزه خاصی داشت 😄

یادش بخیر..بچگی هامون خوب بود خوش میگذشت..

اصلا چرا بزرگ شدیم...😞

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...