2777
2789

سلام 

خابگاهیم و مثه اینکه بد غذا ،ظهری نتونستم درست غذا بخورم ،الان دارم ع گشنگی میمیرم 

میخاستم عدسیی چیزی درست کنم دیدم سیب زمینی تموم شده 

رفتم از بوفه پیراشکی گرفتم بد مزه ک چ عرض کنم افتضاح بود ،از روغنم بدم میاد ک سوسیس و اینها درست کنم ،ساندویچ و ایناشو هم قبلن ع مجبوری خورده بودم خیلی بد بود (توی ترمینال هم گرفتم خوب نبود )

تن ماهی و کنسرو لوبیاشم ک خوب نبود (فک میکنم از شرکتای مضخرفی میارن اینارو 

یا مثلا اشترودل گرفتم همه اش نون بود و بد مزه (قبلن مشهد گرفته بودیم بحث 3سال میشه ها دونه ایی 12 الان با این گرونی اشترودلاش 6تومنه اندازه اشم بزرگتره (2برابره )ولی بدمزه اس 

حالا من تو این خابگاه چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ نیم رو کن

ماکارونی درست کن

عدسی رو بدون سیب زمینی هم میتونی درست کنی

ما تو خوابگاه بودیم داخلش رشته ورمیشل  هم میریختیم عالی میشد

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥