2777
2789
سعی کن شاد باشی بخاطر خودت ،برای منم همچین مسایلی پیش اومده ... دیگه بیخیالی باید طی کنیم اجی😋🌷

اره چه میشه کرد شوهرمم شب یلدا شیفته منم گفتم میرم شهر خودمون که مادرشوهرم زنگ زد اگه شما نمیاین ما میایم مام برنامه امون بهم خورد. پیش میاد چون میگذرد غمی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی کردم من چون میدونستم اکثراً کاربرا دوست ندارن اونجا برن واسه همین گفتم بهشون خوش بگذره😊

آها.فکر کردم داری پز میدی😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
واقعا چرااینقد مقاومت میکنین برای رفتن به خونه پدر شوهر؟طفلکی ها دعوت کردن چون براشون مهمی هستین وال ...

من دوست دارم برم ولی شرایط مثل قبل نیست. دعوای بدی کردیم با خانواده شوهرم. اشتی هم نکردیم. جواب سلامم نمیدن حتی

مادرشوهرم گفته بریم خونه اوناولی اصلادوست ندارم برم😑هیچ مراسمی نمیگیرن همینجوری میریم شام میخوریم بعدشامم چای ومیوه بعدشم خدافظ😩دیگه تنقلات وخوراکی ندارن یه تخمه هم نمیخرن نامردا

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
دعوت نیستیم!! به صورت پیشفرض باید اونجا باشیم

چه مثل ماهستین🙁

ماهم هرررسال بایداونجا باشیم وگرنه خودشو از ۸۰ جا بصورت نامساوی ... میکنه😐

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
حتما خوش میگذره‌.الان میگم تصور کن.مادرشوهرم جیغ حیغو و بددهن.خواهرشوهرا یکی اینور بلندگو قورت داده ...

ازخانواده شوهرت همه بدن فقط شوهرشماخوبه؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
ازخانواده شوهرت همه بدن فقط شوهرشماخوبه؟؟؟؟

نه.برادربزرگترش  و پدرش خوبن.😁اینا حیف شدن اصلا تواین خانواده.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بخاطر شوهرتم که شده برو بخدا دنیا به این قهره و دعواهاش نمیارزه

من که راضی به رفتن شدم. ولی خداکنه یه جا دعوت بشیم که نریم اینجا.

بخاطر این نمیگم که میخوام باخانواده خودم باشم. نه

فقط میخوام یه مدت نبینمشون. اصلا دوست ندارم ببینمشون. میدونم همشون کاری میکنن که شبمو خراب کنن