2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای نگو من شب تولد مادرشوهرمه بعد خونه مامانبزرگ خودم همهههه جمع میشن به فال گرفتن و غش غش خنده ولی خونه مادرشوهرم هیچکسی نیست فقط ی خواهرشوهر دارم ک طلاق گرفته و حسوده، مامان باباشم ک اصلا اهل خنده و شادی نیستن ولی شوهرم اصرار داره بریم خونه مامانش😭😭😭😭😭دعا کنین نریم

ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲             
شما دعوت نیستی؟🤔خوشحال به نظر میرسی😁

شوخی کردم من چون میدونستم اکثراً کاربرا دوست ندارن اونجا برن واسه همین گفتم بهشون خوش بگذره😊

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

خوب همیشه شعبون یه بار هم رمضون!!

اصلا به روی خودشون نمیارن شاید اینم دلش بخواد بره خونه مادرش!!!! هر مراسمی باید خونه پدرشوهر باشم و روز بعد یا قبلش برم خونه بابای خودم!!

شوهرم دوست داره بره. از یه هفته قبل بهم میگه جایی قول ندی

واقعااگه راحت نیستی بهش بگوراحت نیستم جوری که دعواتون نشه سیاست زنانه بخرج بده وآروم راضیش کن که باهم باشید

یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.
شب عروسی دعوتیم اونم یه عروسی لاکچری😌قراره خوش بگذره😄

خوش بحالت کاش من یه جا دعوت بشم که مجبور نباشم برم خونه مادرشوهر.

سالهای قبل میرفتم.و مشکلی نداشتم. اما امسال دعوا کردیم و باهم قهریم. شبمون رو زهرمار میکنن

واقعا چرااینقد مقاومت میکنین برای رفتن به خونه پدر شوهر؟طفلکی ها دعوت کردن چون براشون مهمی هستین وال ...

حتما خوش میگذره‌.الان میگم تصور کن.مادرشوهرم جیغ حیغو و بددهن.خواهرشوهرا یکی اینور بلندگو قورت داده یکی این ور.۷ تا نوه ریختن وسط و باهم دعوامیکنن و بپربپر.یهو این خواهره پامیشه بچه اونیکی رو میزنه اون قهر میکنه پامیشه میره.برادرشوهره نعره میزنه پامیشه بچه هارو چک و لقدی میکنه.صدای تی وی روی ۱۰۰.🤕🤕🤕من و شوهرم وقتی دعوتیم بعداز اتمام مهمونی از سردرد مسکن های قوی میخوریم😥

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی