2777
2789
عنوان

درباره گلی...😂😁😁

1429 بازدید | 42 پست

دیدم داستان نویسی مد شده ،گفتم منم اینو بگم

گلی ی فامیل خیلی دور ،بچه ک بود پدرش فوت می‌کنه ،مادر خوشگل وجوونش می‌مونه با هشتا بچه...با اینکه کلی خواستگار داشت و چشم نود درصد مردای زن دار دوست وفامیل بهش بود زندگی هیچکس بهم نزد ،خونه مردم ،تو زمین های کشاورزی کار کرد وبسختی بچه هارو بزرگ کرد،بخاطر پاکدامنیش ،همه بهش احترام میزاشتن تو پیری ،جالب هرچی هم از خدا میخواست مثل شفای نوش ک مریضی سختی داشت ،بچه دار شدن دختر نازاش همه رو از خدا گرفته بود 

و اما گلی...

گلی از بچگی خونه عموش بزرگ شده بود ،تا خرج خونشون کم بشه ،با زن عموی بشدت بدجنس

خودش می‌گفت وقتی دلم تنگ میشد میرفتم خونه خواهر برادرا بیرونم میکردن میگفتن ما شام و ناهار نداریم گرسنگی میکشیم تو دیگه نیا

القصه،این بدبخت عروس عموش میشه ...همه چی اوکی بود تا اینکه چند سال پیش شوهرش ک پسرعموش بود زن دوم میگیره ی زن جوون خوش‌تیپ...زن عموی گلی مدام اونو دعوت می‌کرد همه جا می‌گفت پسرم خوب کرد گلی نوکر خونه ما بود حقش بود زن بگیره

منم فردا داستان قلیو میذارم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یه سوال دارم🖐️

چطوری اون مادر با 8 تا بچه همچنان خوشگل و جوونه؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
آخرشو بگو

همسر منم وقتی میخوام یچیزی تعریف کنم مرتب میگه آخرشو بگو😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔