2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من حدودا دوسال یبوست داشت داروهایی که استفاده کردیم پارافین خوراکی. پیدرولاکس و بعدها شربت انجیر همشون خوب بودن البته هرکدوم یه دوره هایی داشت نه که همزمان باهم استفاده کنیم.در کنار اینا میشه گفت اکثر روزها بهش میوه دادم یکی یا بیشتر.مصرف مایعات مخصوصا آب باید بیشترباشه.شب که میخواد بخوابه و صبح که بیدار شد ناشتا آب بخوره سرد نباشه اب.آبمیوه طبیعیم خوبه. میوه هایی مثل کیوی و گلابی و انحیر و هلو و آلو عالین. مصرف سبزیجاتشم یکم بیشترشه.سوپ هفته ای دوبار بده بهش.روغن زیتون گاهی بریز روی برنجش.کره بزن تو غذاش.چیزایی که شکمشو سفت میکنه کمتربده.آجیل ها هم خوبه 

دختر من حدودا دوسال یبوست داشت داروهایی که استفاده کردیم پارافین خوراکی. پیدرولاکس و بعدها شربت انجی ...

همه ی اینایی که گفتم رو یه مدت طولانی باید انجام بدین و ناامید نشین کم کم خوب میشن ما حتی عکس رنگی بردیم دخترمو چون جوری بود که بدون دارو شکمش کار نمیکرد که خداروشکر مشکل نداشت . بیشتر ازدوسال دارو بهش دادیم و رعایت غدا و اینا که دیگه خدادوشکر خوب شد

یعنی موقع دندان در آوردن بیشتر میشه یبوست

والا همه اسهال میشن دختر من یبوست شدید

هر روز شکمش کار میکنه اما از چند ساعت قبلش ب خودش میپیچه گریه میکنه بغلم کن.بعد مقعدش میزنه بیرون.خون میاد یا دستشویش نصفه گیر میکنه.

مجبورم ی شک بهش بدم تا دستشویش تخلیه بشه

وای خیلی بده

ببخشید اینقدر واضح گفتم

من سعی میکنم هرجا تاپیک این مشکل و دیدم تجربه مو بگم تا مامانا انجام بدن و نتیجه بگیرن طول میکشه اما خوب میشن انشاءالله.فقط باید رعایت کنین چون به قول دکتر یبوست اگه درمان نشه باعث بیماریهای دیگه میشه

والا همه اسهال میشن دختر من یبوست شدید هر روز شکمش کار میکنه اما از چند ساعت قبلش ب خودش میپیچه گری ...

عزیزم شما اگه یه دکتر خوب ببریش بهتره چون بااین اوصاف ممکنه بواسیر یا شقاق بگیره خدایی نکرده.  البته نگران نباش اگه الان به فکردرمانش باشین دارو و پماد میدن کار به اونجاها نمیکشه ولی حتما پیگیر باش که یبوستش بدتر نشه.پماد بزن مقعدشو. باروغن زیتون یه کوچولو داخل و اطراف مقعدشو چرب کن با گوش پاک کن

عزیزم شما اگه یه دکتر خوب ببریش بهتره چون بااین اوصاف ممکنه بواسیر یا شقاق بگیره خدایی نکرده.   ...

دکتر زیاد برو.همه میگن تنبلی روده داره.دختر من اصلا غذا نمیخوره تا چند ماه قبل حتی شیر هم ب زور بهش میدادیم نمی خورد

ولی هیچکدوم دارو برای تنبلی روده نمیدن میگن نیاز نیست

پماد هم داده دکتر

دختر من خیلی خیلی لاغره.هربار عذاب کشیدنش میبینم دلم میخواد ببرم

راستی یه چیز دیگه خانوما استفاده از توالت ایرانی خیلز خوبه واسه یبوست چون دراون حالت نشستت به دفع راحت کمک میکنه و حتما تا یه مدت که میبرینش توالت باهاش چنددقیقه بیشتر بشینید مخصوصا اگر میدونید زمان دفعش نزدیکه اینکار دفع رو تحریک و تسهیل میکنه.چند دقیقه حتی شده مثلا 10 دفیقه بشینید باهاش تا به همون حالت بشینه صحبت کنین سرگرمش کنین که بهانه نگیره بازیهای کلمه ای و اینا باهاش بکنین حواسش پرت شه.من چندوقت اینکارو هم کردم خیلی خیلی موثره تو درمان خیلی زود نتیجه میده. در کل یبوست تو اینطور بچه ها یه مدت باید باشه و طول میکشه تادرمان شه. هیچوقت نزارین موقع دفع زیاد زور بزنه 

دکتر زیاد برو.همه میگن تنبلی روده داره.دختر من اصلا غذا نمیخوره تا چند ماه قبل حتی شیر هم ب زور بهش ...

یه دکتر کار بلد ببرش.حتی لازم باشه عکس رنگی میگیرن از روده هاش مطمئن شن البته دختر من و خودن خیلی گریه کردیم موفع عکس رنگی اونقدرام بدنیس اما خب بچه م دوسالش کامل نبود میترسید چرا بزو نگهش داشتیم ولی ارزش داشت وگرنه همش باخودم میگفام نکنه تنبلی روده داره یا مثلا عصب روده مشکل داره یاهرچی. ولی وقتی عکس و یه جای خدب بگیری دیگه اگه چیزیم باشه درمان میشه.درسته دکتر زیاد بردین اما دکتر خوب و باتجربه ببرین بهتره. یا دکتر گوارش برین. کجا هستی عزیزم اگه مشهد بودی یه دکتر خوب هست معرفی میکردم

دکتر زیاد برو.همه میگن تنبلی روده داره.دختر من اصلا غذا نمیخوره تا چند ماه قبل حتی شیر هم ب زور بهش ...

خود یبویت باعث میشه اشتها کم شه.آب زیاد بده بهش. آبمیوه طبیعی حتی شده با سرنگ بده بهش تا تقویت شه و کم کم اشتهاشم بازشه شربت تقویتی هم واسش بگیر. شاید آهن بدنشم کمه شربت تقویتی بگیر که آهنن داشته باشه مثل میم اورنج البته ازداروخونه بپرس بگو چندسالشه دخترت تا مناسب سنش دارو بدن. نمیدونی دختر من چقدر سخت غذا میخورد اما باید غذاش میدادم تا قوی باشه و رشدش خوب باشه سخته اما ارزش داره شمام از راههای جدید کمک بگیر واسه غذا دادنش

من شیرازم

بهترین دکتر گوارش اطفال شیراز بردم سه ماه تو نوبت بودیم.اخرشم همون دارو هایی داد ک بقیه دکترا دادن داد با اینکه گفتم اینا رو مصرف کرده.گفت بهش بده یکماه دیگه بیا ک نرفتم.چون گفته بودم اینا رو مصرف کرده

دختر من از 8 ماهگی یبوست گرفته الان حدود یکسال و خورده ای میگذره ک یبوست داره