2777
2789
عنوان

شپش وتخم شپش روی سربچه م کمک؟؟

98 بازدید | 16 پست

دخترم ویک روز درمیان میبرم حموم هرروزم موش وشونه میکنم الان که ازحموم درش آوردم یه شپش دیدم وموهاش وگشتم چن تایی هم تخمش چیکار کنم توروخدا کمکم کنید؟دونیم سالشه

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....

عکس تخم شپشا رو میزاری 

منم دیروز سر پسرمو نگاه میکردم یه دونه هایی مث کنجد ب رنگ کنجد رو موهاش دیدم نشون ی خانم دادن گفتن این تخم شپش نیس تخم شپش سفیده قهوه ای نیست ولی حالم بده 

زندگی فهم نفهمیدن هاست ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسفند رو خیس کنین 

بعد از صافی رو کنین آبشو رو سر بچه بریزین 

یه ساعت بعد بشورین و با شونه زیز دندان شونه کنید 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
عکس تخم شپشا رو میزاری  منم دیروز سر پسرمو نگاه میکردم یه دونه هایی مث کنجد ب رنگ کنجد رو موها ...

مال اینم قهوه ای بود

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....

تا چند وقت پیش فکر میکردم ادم هایی که بهداشت رو رعایت نمیکنن میگرن ولی وقتی خودمون گرفتیم البته از بچه همسایه چون دیدم کچل کرده بودن(دختر بود) و گریه های فراوان دیدم نه انگار ربطی نداره 

یک شونه هایی مخصوص شپش از جنس نانویه ، باید بری لوازم ارایشیها بگیری ، واقعا عالیه ،امتحان کن، مادرشوهرم لوازم ارایشی داره میگه هرروز چند تا از اینا میفروشه ،هرکی هم برده راضی بوده.

سشوار و اتوی مو زیاد استفاده کن

بعده هرحموم سشوارمیکشم یه روز درمیان

عصابم داغون شده