2777
2789

از چ مارک نون تستی استفاده میکنین؟ من مارک برکت استفاده کردم همش تا دست زدم خرد شد.انقضاشم برا امروزه.نمیدونم از تاریخشه چیشه.اعصابم خورد شد

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از اینی که کمک کنیم میپرسیم جیپ تاچر چیه؟  یکیش هم خود من!!!!

یه نوع فینگر فوده

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

یه نوع فینگر فوده.بزنید نت میاره😑

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
منظورت جیب تاجره؟! مگه با وردنه خمیریش نکردی

دس میزنم ب نون تست خورد میشه اصن.چ برسه وردنه بذارم روش.البته گذاشم همش خورد شد یه بسته رو ریختم دور

دس میزنم ب نون تست خورد میشه اصن.چ برسه وردنه بذارم روش.البته گذاشم همش خورد شد یه بسته رو ریختم دور

پس تازه نبوده!

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

ربطی به مارک نون تست نداره. من با نان سحر، 3نان و بقیه نون تستا درست کردم. مهم اینه که حتما تولید روز باشن و خوب وردنه بکشی. من جیپ تاجرو با دستورای زیدای امتحان کردم. یه دستور بود که مقدار مواد اولیه رو خیلی خوب گفته بود. مقدار تخم مرغ و شیر رو به نسبتی که توی این دستور گفته بردار. https://blog.okala.com/how-to-make-shell-

finger-food/# البته از یه نوع پودر سوخاری استفاده کرد که من خوشم نیمد. ولی سالادی که برای داخلش گفته بود خوب بود. من با گوشت چرخ کرده هم درست کردم ولی این بهتر شد. در کل جیپ تاجر برای مهمونی های تعداد بالا خیلی بده. مجبوری پرشون کنی و هر نفر یکی بر میداره زود تموم میشه. اصلا به صرفه نیست. شما با قالب کوچکتر درست کردین تا حالا؟ خوب شد؟