ربطی به مارک نون تست نداره. من با نان سحر، 3نان و بقیه نون تستا درست کردم. مهم اینه که حتما تولید روز باشن و خوب وردنه بکشی. من جیپ تاجرو با دستورای زیدای امتحان کردم. یه دستور بود که مقدار مواد اولیه رو خیلی خوب گفته بود. مقدار تخم مرغ و شیر رو به نسبتی که توی این دستور گفته بردار. https://blog.okala.com/how-to-make-shell-
finger-food/# البته از یه نوع پودر سوخاری استفاده کرد که من خوشم نیمد. ولی سالادی که برای داخلش گفته بود خوب بود. من با گوشت چرخ کرده هم درست کردم ولی این بهتر شد. در کل جیپ تاجر برای مهمونی های تعداد بالا خیلی بده. مجبوری پرشون کنی و هر نفر یکی بر میداره زود تموم میشه. اصلا به صرفه نیست. شما با قالب کوچکتر درست کردین تا حالا؟ خوب شد؟