2777
2789
عنوان

دخملا چه پیشنهادی دارین.

93 بازدید | 3 پست

من باردارم .همسرم بهم بی توجه و نسبت به هم سرد شدیم .

حالا 

باشگاه نمیتونم برم .فقط میتونم گوشی دستم بگیرم و لپ تاپ یا دراز بکشم.

کتاب جالبی هست معرفی کنید بخونم . با بچه اولم میتونم بیرون برم.دوستی ندارم .دلم میخواد کافه برم بنظرتون زشته تنها با بچه ؟ چجوری شادی رو برای خودم بیارم و به خیانت همسرم فکر نکنم ؟البته مشاور دارم .ولی اگر تجربه ای دارین خوشحال میشم.

نه اصلا زشت نیست.دلت میخواد با دخترت یا دخترات بر کافی شاپ یه چیزی بخوری قهوه ای نسکافه ای کیک بستنی ای...خیلیم شیک و باحاله . حالتم خوب میشه.یا پیاده روی برو باهم دو نفره

کتاب ملت عشق و اگه نخوندی بخون قشنگه.

میشه برام صلوات بفرستید خدا حاجتمو بده و منم به آرزوم برسم؟مرسی خانوم گل ها🌹🌹🌹🌹🌹

برو کلاسای بارداری با خانمای اونجا دوست شو

گروه بزنید با هم رفت و امد کنید

با بچت کافه و رستوران هم برو چه بدی داره منم همینم بارداری دومم با بچه اولم همه جا می رفتم الانم با دوتاشون می رم کافه، رستوران، خانه بازی، دورهمی با مامانای دیگه مرکز خرید و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پسرای چهارسال و دوسالم میرم کافه هیچ مشکلی هم نیست بیشتر قبل ظهر میرم خلوته والبته کافه داریم تا کافه بعضیاشون اخلاق دارن

در مورد کتاب یکی مادر و خاطرات پنجاه سال زندگی در ایران ( توران میرهادی )

کتابای فرزندپروری انتشارات صابرین

داستان بلند دوست داری اگه کتابای روح انگیز شریفیان

کتابای مصطفی مستور

کتاب رهش