2777
2789
عنوان

متراژ مناسب خونه برای سه نفر؟

281 بازدید | 19 پست

سلام. دوستان به نظرتون متراژ مناسب خونه برای زندگی سه نفر چقدر باید باشه البته منظورم حداقل ها نیست منظورم یه زندگی راحت با فضای کافی برای سه نفره. اونم تو شهری مثل کرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ تا ۱۵۰ 

ما چهار نفره توی ۹۳متری راحت بودیم

بنظرم بستگی داره به وسایل و طرز زندگی هر شخصی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

خونه ما ۱۶۰متره ۳خوابه..زیاده واسه ۳نفر..فکرکنم ۱۲۰کافی باشه..البته ما مهمون نداریم زیاد..من سالی یبار مهمونومو بیرون دعوت میکنم..بستگی به سبک زندگیت داره

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
۸۰ متر کافیه خانوم ۱۲۰ .۱۵۰ دیگه چیه مگه میخوای فوتبال  بازی کنی

خونه ما ۱۶۰متره..همسرم راضی نیست زیاد😞ولی من متراژ کوچیک دوس دارم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم