2777
2789
عنوان

عکس آشپزخونه پکیده منو ببینید مهمون دارم و کلی هم کار

| مشاهده متن کامل بحث + 2742 بازدید | 129 پست
بابا همتون منو نمو... با سینی 😁 سالاد درست کردم گذاشتم ابش بره بذارم تو کابینت 😁 اشپزخانه پوکیده ...

نذار خواهر م نذار

من اعصابم نمیکشه

سینیارو پشت شیرآبا نذارین

خواهش میکنم نذارین

رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا ‌شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بی‌نهایت را می‌دانست»  راوی زندگی وی می‌باشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.
مامان من میذاره چون پشت طرفشوییشون سنگه و اگه اب بپاشه سنگش خراب میشه 

این یه مورد اشکال نداره بذار بذاره  

رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا ‌شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بی‌نهایت را می‌دانست»  راوی زندگی وی می‌باشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌که‌شوهر‌جانم‌رفته سرکار خودم‌خونه و رو شویی و دسشویی دیروز برق انداختم خونه و آشپز خونه و اتاقاروتمیز و مر تب کردم حیاطو صب جارو کردم الانم دراز کشیدم جلو بخاری یه چشمم به تلویزیونه یه چشمم به شماها😣😏😘

اسی خوش به حالت آشپزخونت مدرنه. خونه ی ما ویلایی نسبتا قدیمیه. هر چی بسابم خوشگل نمیشه. خونه قبلیم آ ...

عزیزم اشپزخونه ات خیلی گرم و دلنشینه... من خوش م اومد

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   
حالا تو چرا انقد حساسی

نمیدونم به خدا

اصلا نسبت بهش تیک عصبی گرفتم  

آخه جای سینی اونجا نیست چرا همه میذارنش اونجا

نمیدونم به خدا اصلا نسبت بهش تیک عصبی گرفتم     آخه جای سینی اونجا نیست چرا همه میذارنش ...

خخخ ی خبر بد مامان منم میذاره

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
اسی خوش به حالت آشپزخونت مدرنه. خونه ی ما ویلایی نسبتا قدیمیه. هر چی بسابم خوشگل نمیشه. خونه قبلیم آ ...

عزیزم فقط خیلی تاریکه 

من تنها چیزی که واسم توخونه مهمه روشن بودنشه

عزیزم فقط خیلی تاریکه  من تنها چیزی که واسم توخونه مهمه روشن بودنشه

گلم اتفاقا روشنه. روبه نور و پنجره عکس بندازی تاریک میشه عکس دیگه.

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

خیلیم خوشگله فقط به قول دوستمون ی کم تاریکه

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
خخخ ی خبر بد مامان منم میذاره

اااااااااااااای خداااااااااااااااااااااا  

یعنی مطمئنم 99 درصد ایرانیا این کارو میکنن

ن من ن مامانم نمیزاریم سینی رو پشت شر ی خبر خوب🤪

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵