2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرمو ببرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 45 پست
عزیزم چاقو کشی و عربده زدن یه رفتاره نه ویژگی ، بعدشم نوشتن اون دفعه رفتم خونه ی بابام چاقوکشی و عرب ...

به هرحال ایشون یه سوال کردن نا هم جواب میدیم .. و من خواستم بگم بهتره که درک کنیم هرکس یه ویژیگی بد میدونه و وقتی این خانوم داره میره مطمئنا همین خیانت براش بدترین ویژیگی هه نه چیز دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من و شما که تو زندگی طرف نبودیم که مو به موش رو بدونیم و ببینیم بعدشم یه سوال بود و پشت سوالم ...

حق با شماست. ببخشید که پاسخ دادم. چون سوالی که کردید برام خیلی خیلی عجیب بود کنجکاو شدم بدونم خصوصیات بد رو در چی می‌بینید. موفق باشید

هرکاری خودت میدونی درسته بکن اما من بودم پسرم و میبردم چون موقعیت شما و نمیدونم.. ببین از من بهت نصی ...

عالی بود کاملا باهات موافقم ، مثلا من اگر جاش بودم و باشوهرم به مشکل میخوردم اول با وکیل صحبت میکردم بعدشم اصلا خونه ی بابام نمیرفتم پامیشدم میرفتم خونه ی مادرشوهرم اینا میگفتم شما درقبال رفتارای بچتون مسئولین باید پاسخگو باشین و پدرشونو در میاوردم چرا برم خونه ی بابام که اونا غصه بخورن مگه من خطا کردم 

عالی بود کاملا باهات موافقم ، مثلا من اگر جاش بودم و باشوهرم به مشکل میخوردم اول با وکیل صحبت میکردم ...

دقیقا همین درسته هرکی نظری میدا با توجه به شرایط و ویژیگی شخصیتی خودش میگه پس نمیشه رو نظر بقیه حساب باز کرد و باید خودمون برا خودمون کاری کنیم

من نمیدونم یکباره میگذرم بخاطر بچم خانوادشم در جریانن امشب دوباره دیدم فکر کنم رابطه دارن آخه دوماه ...

تو یه ماذری حتی اکه بخوای هم نمیتونی بچت نبری یه بجه 15ماهه چه گناهی داره اون بیشتر از پدر الان مادرش تیاز داره اگه تصمیم به طلاق داری بنظرم بی گدار به اب نزن خوب فکر کن با یه وکیل مشورت کن ببین چطوری میتونی هم حضانت بچت بگیری هم مهریه تو  شما که اولین بار نیس که وحشی گری شو دیدی بنظرم اول یه تصمیم  عاقلانه بگیر بعد اقدام کن

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
حق با شماست. ببخشید که پاسخ دادم. چون سوالی که کردید برام خیلی خیلی عجیب بود کنجکاو شدم بدونم خصوصیا ...

زنده باشی عزیزم، من روانشناسم و شغلم رو گفتم که بگم من از سر خنگ بودن یا متوجه نشدن نپرسیدم ، هر مساله ای که برای مخاطب پیش میاد باید بررسی بشه نه اینکه یهو ادم بگه جدا شو یا نشو، گاهی مراجع میاد اینقدر از همسرش بد میگه بعدا که چندتا سوال میپرسیم و باهمسرشم صحبت میکنیم میبینیم اصلا مراجع اختلال شخصیت پارانویید داره و کلا بدبین و شکاکه ، ( این مثال بود برای درک بهتر حرفام) وقتی فقط نوشته که دفعه ی قبل رفتم خونه ی بابام و عربده کشی و چاقوکشی کرد باید دید چندبار تکرار شدا یا ویژگی بدهم داره؟ مثلا یکی از مراجع های من دقیقا عربده کشه یعنی جوری داد میزنه که تن ادم میلرزه  ولی ویژگی خوب هم داره ، که به خانمش یاددادیم موقع عربده زدن شجاع باشه چون اگر بترسه شوهرش تقویت میشه، یا مثلا تو بیمارستان که بودم یه اقایی که ویژگی خوب هم داشت  زنش رو کشته بود فقط بخاطر خشم زیاد و فشار ، وقتی کسی دو خط حرف میزنه چطور میشه راهنماییش کرد واقعا ، وقتی کسی بارها خیانت دیده چرا باید سر زندگیش بمونه حتی باید این خانم هم بررسی بشه 

زنده باشی عزیزم، من روانشناسم و شغلم رو گفتم که بگم من از سر خنگ بودن یا متوجه نشدن نپرسیدم ، هر مسا ...

اكثر روانشناسا انسانهاي عجيبي هستن

با افكار متفاوت و عجيب

از نظر من كسيكه چاقو بكشه همون بار اول پروندش بسته هست

و كسيكه خيانت ميكنه هم همينطور

و اينا هيچ توجيهي ندارن

هرچند كه همسر اين مرد خودش پارانوييد يا هر چيز ديگه باشه

براي همين بيشتر كساييكه به مشاوره مراجعه ميكنن نتيجه مطلوب نميگيرن!

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
زنده باشی عزیزم، من روانشناسم و شغلم رو گفتم که بگم من از سر خنگ بودن یا متوجه نشدن نپرسیدم ، هر مسا ...

خیلی خوشبختم همکار گرامی. من هم دکترای سلامت روان دارم و تدریس میکنم. البته ایران نیستم. منظور من هم اصلا استارتر نبود که چکار کنن و چکار نکنن. فقط یه کنجکاوی ساده بابت کامنت شما بود.  یا ضعف فهم از سمت من بوده یا اینکه شما بد مطرح کردید سوالتون رو. بهرحال حتی در عالم همکاری هم دیدگاهها بسیار متفاوت هست.

اكثر روانشناسا انسانهاي عجيبي هستن با افكار متفاوت و عجيب از نظر من كسيكه چاقو بكشه همون بار او ...

تا زمانی که سالها به صورت آکادمیک دروس روانشناسی رو نخونین و نگذرونین قطعا صحبت های منو درک نمیکنید و میگید روانشناس ها عجیبن حقم دارین تو جامعه ی ما از بس روانشناس بی سواد ریخته که اسم روانشناسا بد در رفته ، شما نظر شخصیتون رو میگید ولی وقتی میخواین به کسی کمک کنید راهنمایی ‌کنید باید با دید مخاطب مشورت داد نه نظر شخصی، اینقدررررر مردای خیانت کاری که زنشون رو دوست دارن و ویژگی خوب دارن هستن ، بارها و بارها دیدم مردی که رابطش با همسرش خوبه ها ولی باز میره خیانت میکنه، ماها عجیب و غریب نیستیم بیشتر مراجع هامون عجیبن ، زنی که بارها خیانت همسرش رو دیده و میگه شوهرم گوهه و باز زندگیشو ادامه داده و حتی بچه اورده عجیبه، زنی که تایپیک زده شوهرم اذییتم میکنه فحشم میده ولی هنوز دوسش دارم عجیبه 

اكثر روانشناسا انسانهاي عجيبي هستن با افكار متفاوت و عجيب از نظر من كسيكه چاقو بكشه همون بار او ...

اگر به روانشناس باسواد و با وجدان مراجع بشه قطعا نتیجه ی مطلوب حاصل میشه، اکثر کسانی که میان پیش روانشناس بیشتر هدفشون اینه درد و دل کنن و برن اینو زمانی درک میکنید که خودتون پشت میز درمانگر بشینید ، هستن کسانی که برای درمان میان ولی اگر روانشناس بی سواد باشه دقیقا نتیجه ی مطلوب حاصل نمیشه،خیلی روانشناس داریم ولی واقعا روانشناس باسواد کم داریم خیلی ها عمه تراپیستن 

تا زمانی که سالها به صورت آکادمیک دروس روانشناسی رو نخونین و نگذرونین قطعا صحبت های منو درک نمیکنید ...

دوست عزيز

من به استارتر نظر ندادم

چون تو ذهنم خط قرمزهايي هست

بايد بگم بازم حرفهاي شما برام عجيبه

شما به ديد يك شوهر به اون مرد نگاه نمي كنيد

اينكه بايد تعهد داشته باشه

به ديد يك انسان نگاه ميكنيد و ويژگي انسانيشو بررسي ميكنيد

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊