2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرمو ببرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 45 پست

چقدر بچه ها مظلومن😭 فقط خیانت میکنه همسرت گلم؟

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
خیانت کرده و چاقو کشی و عربده کشی هم تو پروندش داره. منظورتون ویژگی بد خاصی هست؟ یا اینا به نظرتون و ...

منظورم این بود که مشکل فقط خیانته، و من نمیدونستم که چاقو کشی و... بارها تکرار شده فکر کردم چون قهر کرده رفته شوهرش عصبی شده چاقوکشی کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم این بود که مشکل فقط خیانته، و من نمیدونستم که چاقو کشی و... بارها تکرار شده فکر کردم چون قهر ...

خوب خانمی اینم عادی نیست آدم تو عصبانیت چاقو بکشه! از اون ور خیانت می‌کنه بعد که همسرش قهر می‌کنه عصبی میشه چاقو می‌کشه!! خوب این انسان نرماله؟

😑😐😐😐شما به چه چیزهایی ویژیگی بد میگید ؟؟!!!!!!!

عزیزم چاقو کشی و عربده زدن یه رفتاره نه ویژگی ، بعدشم نوشتن اون دفعه رفتم خونه ی بابام چاقوکشی و عربده کشی کرد گفتم شاید بخاطر خشمش بوده و یه بار بوده بعدشم عزیزم من که مخاطبم شما نبودین که 

وحشی بیشعور راه سختی پیش رو داری خدا هیچکس ناامید نکنه عزیزم میتونم بدونم خیانتش در حد چت حرف یا رابطه؟

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
خوب خانمی اینم عادی نیست آدم تو عصبانیت چاقو بکشه! از اون ور خیانت می‌کنه بعد که همسرش قهر می‌کنه عص ...

عزیزم من و شما که تو زندگی طرف نبودیم که مو به موش رو بدونیم و ببینیم بعدشم یه سوال بود و پشت سوالم هدف داشتم و مخاطبم شما نبودین 

وحشی بیشعور راه سختی پیش رو داری خدا هیچکس ناامید نکنه عزیزم میتونم بدونم خیانتش در حد چت حرف یا راب ...

من نمیدونم یکباره میگذرم بخاطر بچم خانوادشم در جریانن امشب دوباره دیدم فکر کنم رابطه دارن آخه دوماه دوماه با من کاری نداره مثل همخونس اخلاقشم که نگم بهتره

هرکاری خودت میدونی درسته بکن اما من بودم پسرم و میبردم چون موقعیت شما و نمیدونم.. ببین از من بهت نصیحت زندگی تو اینجا جار نزن ما خودمون تو زندگی هامون موندیم اونوقت از ما سوال میکنی مگه ما متخصص هستیم خودت فکر کن مشورت کن هرکاری که فکر میکنی کردم و میکنه و انجام بده.. چون تو هر تصمیمی که بگیری چه خودت بگیری چه با نظر بقیه خودت باید پاش وایستی یعنی اگه به حرف ما کلا نرفتی باید خودت مسئولیتش قبول کنی و زندگی تو با شوهرت بسازی و گذشته و فراموش کنی اما اگه هم رفتی بازم باید مسئولیت و قبول کنی تمام 

باشه شما درست میگی

در کل بهتره قبل رفتن به خونه ی بابات با یه روانشناس و یه وکیل خوب صحبت کنی و مشورت بگیری چون این راهی که در پیش داری راه سختیه اگر مراحل قانونی رو خوب بدونی تو تصمیم گیریت کمکت میکنه