سلام من متوجه خیانت همسرم شدم بار چندمشه دیگه واقعا خستم میخوام برم بنظرتون پسرمو ببرم؟اوندفعه که بردم اومد به چاقوکشی و عربده کشی و گلاویز شد با بابام اونم قلبش ناراحته بنظدتون جاش بزارم؟دلم نمیاد همش ۱۵ ماهشه😔
عزیزم چاقو کشی و عربده زدن یه رفتاره نه ویژگی ، بعدشم نوشتن اون دفعه رفتم خونه ی بابام چاقوکشی و عربده کشی کرد گفتم شاید بخاطر خشمش بوده و یه بار بوده بعدشم عزیزم من که مخاطبم شما نبودین که
وحشی بیشعور راه سختی پیش رو داری خدا هیچکس ناامید نکنه عزیزم میتونم بدونم خیانتش در حد چت حرف یا رابطه؟
رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش
وحشی بیشعور راه سختی پیش رو داری خدا هیچکس ناامید نکنه عزیزم میتونم بدونم خیانتش در حد چت حرف یا راب ...
من نمیدونم یکباره میگذرم بخاطر بچم خانوادشم در جریانن امشب دوباره دیدم فکر کنم رابطه دارن آخه دوماه دوماه با من کاری نداره مثل همخونس اخلاقشم که نگم بهتره
هرکاری خودت میدونی درسته بکن اما من بودم پسرم و میبردم چون موقعیت شما و نمیدونم.. ببین از من بهت نصیحت زندگی تو اینجا جار نزن ما خودمون تو زندگی هامون موندیم اونوقت از ما سوال میکنی مگه ما متخصص هستیم خودت فکر کن مشورت کن هرکاری که فکر میکنی کردم و میکنه و انجام بده.. چون تو هر تصمیمی که بگیری چه خودت بگیری چه با نظر بقیه خودت باید پاش وایستی یعنی اگه به حرف ما کلا نرفتی باید خودت مسئولیتش قبول کنی و زندگی تو با شوهرت بسازی و گذشته و فراموش کنی اما اگه هم رفتی بازم باید مسئولیت و قبول کنی تمام
در کل بهتره قبل رفتن به خونه ی بابات با یه روانشناس و یه وکیل خوب صحبت کنی و مشورت بگیری چون این راهی که در پیش داری راه سختیه اگر مراحل قانونی رو خوب بدونی تو تصمیم گیریت کمکت میکنه