2777
2789
از تعدادش؟؟

نه... کلا وقتی چند ثانیه صدای قلبشو شنیدم تا الان همش احساسم اینه پسره.... جوری احساسم زیاده که حتی حاضرم سونو جنسیت نرم... میگم این پسره 

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   
نه... کلا وقتی چند ثانیه صدای قلبشو شنیدم تا الان همش احساسم اینه پسره.... جوری احساسم زیاده که حتی ...

منم همین حسو داشتم

حتی دکتر ماما گفت ۹۰٪پسر ب همه ام بگو

گفتم

اما ان تی گفت دختره🤭🤣

نفسم هایلین💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام حتما بهم خبرشو بده چطور شماها نرفتین انومالی؟من ۱۷ و ۳روزم‌بود رفتم

انومالی برای سه ماهه دوم یعنی 6 ماهگی هست.... من تازه سه ماهه اولم تموم شده... 

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   
عزیزم هفته ۱۳ قطعی اگه دکترت خوب باشه میتونه بگه

یکسری مشکل پیش اومد مجبور شدم تو تایم های مختلف پیش سه تا دکتر سونوگرافی خوب برم.... 

هر 3 تاشونم معتبر بودن... 

طبقه گفته اولی.... باید الان 12 هفته و 2 روزم باشه.... 

طبق گفته دومی باید 13 هفته و 5 روزم باشه... 

طبق گفته سومی باید الان 13 هفته باشه. 

خودمم نمیدونم چند وقتمه واقعا گیج و ناراحت شدم... 

یکسری مشکل پیش اومد مجبور شدم تو تایم های مختلف پیش سه تا دکتر سونوگرافی خوب برم....  هر 3 تاش ...

این همه اختلاااف مگه میشههه؟؟

من دکترم انقدر خوب بود تو ۱۳ و ۳

جنسیتو قطعی گفت و نوشت

نفسم هایلین💜