2777
2789
عنوان

شیاف گل مغربی

20327 بازدید | 31 پست

سلام دوستان کسی درمورد شیاف گل مغربی چیزی میدونه راهنماییم کنه من ۳۶ هفته ام بهداشت بهم گفته از ۱۵ دی امادگی زایمان داشته باشم من از اون دسته خانم ها هستم که دهانه رحمم دیر بازمیشه من پارسال برج پنج زایمان کردم وامسال ناخواسته باردارشدم پسرم ۱۶ ماهشه تنها وغریبم خانواده ام ازم دورن پارسال بخاطر اینکه دردم زیاد بود ۸ ساعت درد کشیدم خیلی حالم بدشد اخرش با فشار ۲۲ زایمان کردم که س روز ای سیو بستری شدم نمیخوام اینجوری بشه چون پسرم خیلی کوچیکه میخوام ببینم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه ممنون میشم ؟؟؟

عزیزم من برای دخترم ازهفته 36چندتاگزاشتم البته دکترم بهم دادبعدش بهداشت اینجاگفت نزار ولی حول حوش دوهفته بعد زایمان کردم پیاده روی داشته باش پله بالا پایین برو تودرد اثرداره 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من برای دخترم ازهفته 36چندتاگزاشتم البته دکترم بهم دادبعدش بهداشت اینجاگفت نزار ولی حول حوش دو ...

من از ۳۰ هفته درد لگن وواژن دارم همینطوری که گفتم پسرم کوچیکه خیلی نمیتونم پیاده روی داشته باشم خودمم دردم شدیده اذیت میشم چرا گفت نزار بهداشت عوارض داره مگه منم میخوام ۳۸ زایمان کنم راحت شم الان تازه رفتم تو ۳۶ از هفته بعد میتونم حداقل ده تا استفاده کنم اگه بچه ۳۷ هم دنیا بیاد کامله دیگه درسته ؟؟

چرا سزارین نمیکنی????

چپن شرایط سز وندارم تنهام بچه ام کوچیکه بعدش شکمم چربی داره حالا حالا خوب نمیشم ولی طبیعی زود سرپامیشه ادم با دوتا بچه که دیکه اصلا نمیشه 

من از ۳۰ هفته درد لگن وواژن دارم همینطوری که گفتم پسرم کوچیکه خیلی نمیتونم پیاده روی داشته باشم خودم ...

اره منم 38زایمان کردم چندروز گزاشتم بعدبهداشت گفت نزارچون تولیست بهداشت نیست ینی هرکسی تجویز نمیکنه اما من ازطریق واژن چندتاگزاشتم سرشم یه ذره سوراخ کردم دکترم گفت برای شروع درد نزدیکی کن که دیگه زودتر دردام شروع شد

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
اره منم 38زایمان کردم چندروز گزاشتم بعدبهداشت گفت نزارچون تولیست بهداشت نیست ینی هرکسی تجویز نمیکنه ...

بعد رو دردات تاثیر داشت چند ساعت درد کشیدی دخترت چقد بود وزنش بستری نشد که ؟؟

اره منم 38زایمان کردم چندروز گزاشتم بعدبهداشت گفت نزارچون تولیست بهداشت نیست ینی هرکسی تجویز نمیکنه ...

منم به بهداشت گفتم گفت ما تو کار دارو گیاهی نیستیم شبی به نطرتون منم از هفته بعد که ۳۷ میشم بگیرم ۱۰ تا بزارم شبی یدونه ؟؟

منم به بهداشت گفتم گفت ما تو کار دارو گیاهی نیستیم شبی به نطرتون منم از هفته بعد که ۳۷ میشم بگیرم ۱۰ ...

بزار کپسولش زرده درسته ؟؟؟من ساعت ده صبح رفتم توالت لکه خون دیدم اما مطمعن نبودم که مال زایمان گرفتم خوابیدم عصرش بازدیدم رفتم دکتر بهم گفت دهانه رحمت نرم شده گفت بخاطر گل مغربیه اگه بیشترمیزاشتی بهتربود بعدگفت برو نزدیکی کن که اومدم خونه مادرشوهرم ازساعت هفت دردام کم کم شروع شد بافواصل زیاد ازیازده دوازده شب درداشدیدشد فاصله هاکم همش هم خون میومد ساعت 7رفتم زایشگاه ده زایمان کردم 

منم به بهداشت گفتم گفت ما تو کار دارو گیاهی نیستیم شبی به نطرتون منم از هفته بعد که ۳۷ میشم بگیرم ۱۰ ...

بچم 3600بود سونو بهم گفت 3100اما دوروزبعدسونو من زایمان کردم 3600بود امروز که زایمان کردم تافردانگهم داشتن فردا صبح ساعت 10مرخص شدم

بزار کپسولش زرده درسته ؟؟؟من ساعت ده صبح رفتم توالت لکه خون دیدم اما مطمعن نبودم که مال زایمان گرفتم ...

پس تاثیر داره منم بگیرم از الان به نظرتون فوری هم که باز نمیکنه درسته ؟؟