2777
2789
عنوان

چی بخورم نینی تپل دنیابیاد مجبورشن سزارین کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 38 پست

اصلا رو اين گزينه حساب باز نكن

چون تا لحظه اخر مجبورت ميكنن ب طبيعي بعدم ب ندرت مگه بچت بالاي ٤بشه

الانم اپيدورال هس زايمان طبيعي هم بدون درده چرا دردعمل رو ب جون بخري؟

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که دیگه زیر میزی نمیخوان راحت سزارین میکنن پول داشته باشی غمی نداری

برعكس چون زايمان طبيعي باعث امتيازبيمارستان ميشه اصلا راضي ب سز نميشن

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈
اخه من لگنم خیلی کوچیکه یعنی سزارین نمیکنن؟

نمیدونم اگه لگن کوچیک باشه که موقع معاینه هفته های آخر میگه بهت. منم لگنم کوچیک بود. اونا دهانه رحم رو در نظر میگیرن. هیچکس باورش نمیشد من طبیعی بشم. 

من تا 2 ماه بعد زایمان دو بار زاییدم.فقط  آرزوی مرگ میکردم. پول بده سزارین شو. بیمه فقط شگرد دکتر و بیمارستانِ. 

من عاشق امام حسن(ع) جانم❤️

خانما سدارين هزينش چقدره مگه؟ 

من به همسرم كفتم هفت هشت مليونه

راستش نميدونستم چنده الكي كفتم 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

الان دیگه اجازه نمیدن سرارین اختیاری انجام بده کسی؟؟؟؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
برعكس چون زايمان طبيعي باعث امتيازبيمارستان ميشه اصلا راضي ب سز نميشن

اون بیمارستان دولتی نمیکنن وگرنه تو بیمارستان خصوصی تو شهر ما قشنگ میکنن... الان با خودم تو فامیل سه تا دیگه خانم باردار داشتیم که دوتاشون خودشون رفتن سزارین... حتی همسر دوست شوهرم هم قراره هفته دیگه بره سزارین

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
چرا اجازه میدن ولی ازاد حساب میشه نه بیمه میده نه تکمیلی

آهان ممنون از پاسخگوییت

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
اون بیمارستان دولتی نمیکنن وگرنه تو بیمارستان خصوصی تو شهر ما قشنگ میکنن... الان با خودم تو فامیل سه ...

منم خصوصی بودم ولی نه بیمارستان به سزارین راصی شد نه دکتر. بعدم دکترم بهم گفت این قانون کشوره. قانون کشوره که ما زنا باید بمیریم. 

چرا اجازه میدن ولی ازاد حساب میشه نه بیمه میده نه تکمیلی

پول بده و سزارین شو. من قطعا اگه باز بچه خواستم میرم با یک دکتر حرف میزنم سزارینم کنه. من افسردگی شدیدی گرفتم بعد زایمانم. وای نمیخوام اون روزا برگرده