2777
2789
عنوان

معرفی فیلم زبان انگلیسی خوب برای یادگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 6742 بازدید | 20 پست
نوشته خشونت توشه  و مسایل جنسی و ... من ی کم روحیم حساس شده دوست ندارم قتل و شمشیر از طرفی بچه ...

پس بریکینگ بد رو پیشنهاد میکنم

با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...

دوستا اسم سایتی هم میشناسید که این فیلم ها به راحتی بتونیم دانلود کنیم و مشکل نداشته باشه هم بی زحمت بگید. البته که بیشترش رو با سرچ ساده میشه به دست اورد. کلا اسم سایتی که مختص دانلود فیلم های مناسب اعم از سینمایی انیمیشن سریال  هست رو بگید مرسی از همه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دنبال یه آموزشگاه زبان انگلیسی خوب هستید معرفی می کنم : آموزشگاه زبان انگلیسی عرفان در شرق تهران واقع در محدوده نارمک با بهره گیری از مدرسان با تجربه ، به صورت کاملا تخصصی زبان انگلیسی را به شیوه نوین و با بروز ترین متدهای آموزشی ، به صورت حضوری و آنلاین آموزش می دهد. شما می توانید با آموزش های رایگان زبان انگلیسی ما در پیج اینستاگرام آموزشگاه زبان و یا وب سایت  همراه شوید. این آکادمی با مشاوره دقیق و پشتیبانی منظم تا پایان مسیر در کنار شما می ماند. برای اطلاع از برنامه آموزشی موسسه زبان انگلیسی عرفان با ما تماس بگیرید:

۰۲۱۷۱۰۵۳۳۷۵  

۰۹۱۲۰۳۸۰۴۵۶

من الان یک هفتست از سایتی استفاده میکنم که سریال هارو مثل فرندز و ... در حد پارت های 3 4 دقیقه ای گذاشته با زیرنویس انگلیسی که روی کلمه کلیک کنی معنی کلمه و مثال هاش رو نشون میده.

تا حالا 5 6 تا سایت ثبت نام کردم بنظرم برای یادگیری زبان با فیلم این از همش بهتره

englishReels.com