2777
2789
عنوان

اصفهانیا از کجا سیسمونی بخرم؟؟؟؟

5679 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من۶ ماهه که اصفهان زندگی میکنم حالا میخوام سیسمونی بخرم نمیدونم از کجا بگیرم😢 مرکزش کجا میشه کدوم خیابون البته خیلی گرون هم نمیخام

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

عزیزم اول بگو چقد مایه داری؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیابان عبدالرزاق و خیابان فلسطین.

این دو تا مرکزشه

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
سبز میدون که دهاتیِ. اصلا به درد سیسمونی نمیخوره. 

اولا دهاتی بودن عیب نیست بعدشم میگه ارزون میخام وگرنه من دو جا رو گفتم 

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐

خیابان عبدالرزاق یه فروشگاه معروف هست!

اسمش یادم نمیاد

رفتم براسیسمونی،حس کردم گرونه

چیزی ازش نخریدم

اوندم طرفای خونمون خرید کردم که ینی قیمتها مناسبتره!با اون فروشگاه یه یمت بود و البته انتخاب محدودتر!

هرکس اسمشو بلده بگه لطفا

فکر کنم آ داشت داخل اسمش

عزیزم عبدالرزاق هم مناسب تره وهم میشه چیزای شیک از توشون پیدا کرد فلسطین شیکه ولی گرونه واسه تختو گهواره و کمدو ایناشم میتونی بری خیابان رهنان 

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
اولا دهاتی بودن عیب نیست بعدشم میگه ارزون میخام وگرنه من دو جا رو گفتم 

اون سبز میدون قدیم  بود.اون موقع که ساخت و ساز میکردن خیلی مغازه ها بستند.هنوزم خیلی از مغازه ها خالیه.

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
سبز میدون که دهاتیِ. اصلا به درد سیسمونی نمیخوره. 

اتفاقا همه چی توش پیدا میشه

فقط باید خوش سلیقه باشی و اینکه همه جور وسایل و لبلسهایی داره،حتی اونایی که تو فلسطین هست رو هم داره

اما باید گشت

ببين سرويس چوب همه جا گرونه  كلي جا رو گشتم 

يجاي خوب پيدا كردم كه همون محصول رو با قيمت عالي داد

ببين دور ميدون فلسطين اولين مغازه سيسموني فروشي كه ميبيني خيلي هم بزرگه 

انتهاي فروشگاه سرويس چوب گذاشته

فروشنده حاج آقاست 

دو تا هم شاگرد نوجوان داره 

من يك كمد طرح كلبه خوشگل با يه تخت نوجوان با هم خريدم ١٢٠٠

بقيه چيزا رو از خيابون عبدالرزاق

حالا نميدونم چقدر وقت داري 

يه مغازه متنوع و مناسب فروش هم هست توي عبدالرزاق براي سرويس كالسكه و پتو و تشك اينا عاليه 

اونو بايد از مامانم بپرسم آدرسش رو 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️