2777
2789
عنوان

شوهرم گف برو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 39 پست
خودش مشکل جنسی داره دیشب ازش خواستم گفت نه،امشبم ازم خواست منم واقعاحس نداشتم گفتم نه،فک کنم بخاطرای ...

بازم بخاطرچن گرم

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده ولی من ضعیف نیستم شوهرم اینجوربگه پرتش کردم بیرون😐تااونجایی که بقیه ام میشناسم ضعیف نیستن.شما یکم رو خودت کار کن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

تقریبا تمام مردان ایرانی همیشه یا اکثر اوقات اینو به زناشون میگن. چون فکر میکنن زن می‌ترسه از رفتن خونه بابا و دق دادن مادرو پدر. از حرف همسایه ها و اینکه بنظر شدن این زنا هستن ک همیشه بد رفتار میکنن. عین ما زنا ک همیشه فکر می‌کنیم مردا بد رفتار میکنن. 

من چون میشناسمش اینجور مواقع سکوت میکنم چون بگم آره ببر یا التماس کنم نه توروخدا بدتر میکنه. اهمیت ک نمیدم نه میتونه ببره و بگه خودت بردی نه میتونه کاری کنه فقط حرص میخوره توجه نمیکنم بهش چرا. 

وقتی ام میگه زنگ میزنم ب بابات هم چیزی نمیگم. میزنه هم باز من جواب خانواده ها رو نمیدم. میگم هر خاله زنکی ک زنگ زده به اولیا بیاد خودش حرف بزنه من مشکلاتم ب کسی مربوط نیست. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
عزیزم ان شا الله هیچوقت جای من نباشی

خب خودتو قوی نشون بده که اینجوری بهت نگه هیچوقت گلم💋❤

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نه نیومده گفت تا شنبه نمیام منم فکرامو کردم میخوام شنبه اومد بدون اینکه کسی بفهمه بریم جدا بشیم 😔

وقتی اومد یکی بزن بهش بگو مث ادم بشین سر زندگیت یعنی چه شب نمیایی نمیخای جلو پلاستو جمع کن برو

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

بگو بهش اونی باس بره توییی نه من.باز دوباره بهت گفت از موضع ضعف به هیچ عنوان با مردا وارد نشین با قلدری بگو باشه میرم فدای سرم همچین تحفه ای نیستی برو گمشو منم نمیخوامت.چندین بار شوهرم بهم اینو گفت من همینجوری قال کردم ودری وری گفتم دفعه بعد که گفت رفتم سه تا ملافه بزرگ برداشتم هررررچی لباس داشتم ریختم توش هرچی اون گریه میکرد که نکن غلط کردم گفتم گمشو میرم فرداش سرکار نرفت که نکنه من برم مانعم شد وگریه میکرد روز بعد که رفت سرکار من همه لباسارو بردم گذاشتم توماشینم همشم تهدید بودا نمیخواستم برم سرکار دلش طاقت نیاورده بود اومد توخونه دوباره گریه التماس حتی میخواست لاستیکای ماشینمو پنچر کنه که دیگه بخشیدمش ازاونروز دیگه گه میخوره بهم بگه برو خره کیه