2777
2789
عنوان

شوهرم گف برو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا اتفاقی از قبل ناراحتش کرده یا حرف ناجوری بهش زدی از قبل کینه کرده. احیانا بهش نگفتی مشکل جنسی داری؟ مردا به این چیزا خیلی حساسن 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
میگه مابه دردهم نمیخوریم،این زندگی به جایی نمیرسه،ولی واقعااین چندمدت مشکل خاصی نداشتیم،این حرفوزد ی ...

بگو حق وحقوقمو بده برم منم پی زندگیم منم از زندگیمو تو راضی نیستم لیاقت من زندگی بهتر ازاین بود راست میگی بدرد هم نمیخوریم به هیچ عنوان ضعف نشون نده 

میگه مابه دردهم نمیخوریم،این زندگی به جایی نمیرسه،ولی واقعااین چندمدت مشکل خاصی نداشتیم،این حرفوزد ی ...

بهش بگو عززززیزززززم منم کاملا با حرفت موافقم ولی چون خیلی خانومم به بابات زنگ نمی زنم بیاد ببرتت بهت فرصت می دم خودت تشریف ببری خونه مامان جونت گلمممممممم 

خیلی بهش میگم ولی وقتی عصبی میشه دقیقا مثل ی نوجوان که تازه به بلوغ رسیده رفتار میکنه 

باید تو محل به حرفاش نذاری انگار صداشو نمیشنوی و نمیبینیش باهاش یکی بدو نکن وقتی اومد کم محلی کن و اگر پرسید بگو هرکار دوس داری بکن یه مدت ولش کن ببین چی میشه بزار فک کنه داری بیخیالش میشی

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
همیشه همینجوری میگفتم،ایندفعه نتونستم

نباید جدی بگی یه جوری مقابله به مثل بکن و حالت طنز غیر ملموس بهش بده تا شوهرت هم عقب نشینی کنه ،در ضمن حساس نباش دلگیریت رانشون بده اما بحث یا قهر نکن بیش تر حرف ها تا همون طوری که گفتم و در موقع مناسبش بگو این جور بحثا توی همه ی زندگی ها پیش می یاد مهم مدیریتشه