2777
2789
عنوان

افسردگی در بارداری

126 بازدید | 31 پست

سوالم اینه که افسردگی بارداری هم داریم؟

من تقریبا هفته 8 هستم ولی روزا تو خونه کلافه ام بغض میکنم دوست دارم برم بیرون یا یکی بیاد خونمون

سرپسرم که الان 5 سالشه یکسره خونه مامانم بودم اصلا متوجه نشدم ولی سر این دومی هیچ جا نمیرم

کاش حالم بهتر بشه خیلی سخته همش کسل باشی

پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...

اگه خیلی حاد هست دکتر روانشناس دارو میده بهت اگه نه هر روز پیاده روی کن برو پارک یا برو تا خیابان وبیا 

اول بارداری هست دوازده هفته به بعد خوب میشی 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی حاد هست دکتر روانشناس دارو میده بهت اگه نه هر روز پیاده روی کن برو پارک یا برو تا خیابان وب ...

نه حاد که نیست مشکل همینه که به خاطر آلودگی هوا بیرون نمیتونم برم

منن باردارم، خیلی دلم میگیره، مخصوصا وقتی غروب میشه و هوا تاریک میشه. از چند نفر پرسیدم گفتن طبیعیه ...

اره منم هوا تاریک میشه فصل پاییز که کلا افسردگی میاره

ما ام که بدتر

یعنی غروب یه ذره قایمکی که بچم نبینه گریه کردم یکم بهتر شدم

اره منم هوا تاریک میشه فصل پاییز که کلا افسردگی میاره ما ام که بدتر یعنی غروب یه ذره قایمکی که بچم ...

آخی عزیزم😘😘 آره منم‌ پاییز و زمستون اینطوری میشدم قبلا، دیگه الان که باردارم بدتر شدم