2777
2789

یکی از اقوام داشت درباره دختر همسایمون و از خوبی و خانومی و اینکه بدون حامی سخت درس خونده الان معلم شده ولی بخاطر مادرش که ظاهراً تو جوانی دست دخترش رو گرفته با یه مرد زن دار فرار کرده و بعد یه مدتم ظاهراً دوسال  مرده طلاقش داد برگشته پیش زن اولش و خانومه ظاهراً بعدش یه مقدار زندگی سالمی نداشته حالا بچش که اصلا بیگناه بوده تو این جریان ها و الان 26 سالش شده و برای خودش شخصیتی پیدا کرده تا پسرا و مخصوصا خانواده ها از گذشته مادره و رفتارش میشنون دختره رو پس میزنن 

و یه سری آدم عوضی بیخود به خودشون به خاطر شرایط مادر دختر اجازه دادن بیان که دختر رو بگیرن  

دختره هم ظاهراً با این شرایط ها دیگه فعلا قید ازدواج رو زده و اصلا باکسی صحبت نمیکنه و راه نمیده

آهای پدر مادر ها نگید زندگی خودمونه به دیگران ربطی نداره یه نفر داره تاوان ندونم کاری یکی دیگه رو میده 

آدم دلش میسوزه 

البته منم به خانواده ها حق میدم داداش خودمم باشه دوست دارم با به خانواده آبرو دار و سالم وصلت کنه ولی بازم آدم دلش میسوزه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنده خدا دختره معلم هستش ظاهراً یکی از دایی هایش برای استخدام این بنده خدا برای اینکه ردش نکنن رفته از چند نفره امضا گرفته دختره خوبی هستش و اینا

واقعا دخترا این وسط خیلی بیشتر ضرر میکنن 

کاش خدا به یسری ها دختر نده ، بخدا کسایی که دختر دارن باید از هر نظر خوب باشند ولیاقتش رو داشته باشن دختر دو باید مثل گل بزرگ کنی

خدا کریمه

متفرم از پدر مادرایی ک فقط برای اینکه عصای پیری داشته باشن بچه دار میشن

در قحطی نیشابور ،چهل شبانه روز در شهر گشتم،نه در هیچ مکانی صدای اذانی بود،نه درِ هیچ مسجدی گشاده...آنجا دانستم که نام اعظم خداوند "نان" است.     مصیبت نامه عطار نیشابوری
کاش خدا به یسری ها دختر نده ، بخدا کسایی که دختر دارن باید از هر نظر خوب باشند ولیاقتش رو داشته باشن ...

واقعا پدر مادر خوب برای خودش نعمتی هستش من اینجا تو شهر شوهرم  پدر شوهرم تو کسبه آدم ابرو دار و معتبریه طرف همینکه می‌فهمه من عروس فلانی هستم کلی عزت و احترام میکنن شده جنس از فروشگاه محله پدر شوهرم خریدم یادم رفته بوده کیف پولم رو ببرم طرف همینجوری گفته ببر اشکال ندارد هیچ آژانس گرفتم پول اژانسم داده هرچی گفتم دم در پول میگیرم میدم بهش طرف باز کرایه رو داده