2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی بصورت انفرادی

51 بازدید | 7 پست

💠 قابل توجه دوستان عزیز

🔹برای اولین بار در ایران

بیمه درمان تکمیلی بصورت انفرادی

🔹 شرکت های بیمه کارآفرین،سامان، کمک رسان ایران و آسماری یکی از معدود شرکت‌های بیمه هستند که علاوه بر ارائه بهترین و مناسبترین شرایط بیمه درمان گروهی، اقدام به عرضه بیمه تکمیلی انفرادی نموده است.

🔹طرح‌های مختلف بیمه تکمیلی انفرادی شرکت های نامبرده همه هزینه‌های درمانی شامل هزینه‌های بیمارستانی، اعمال جراحی، پاراکلینیکی، جراحی‌های سرپائی، خدمات آزمایشگاهی، هزینه‌های آمبولانس، زایمان،نازایی، ویزیت، دارو ، دندانپزشکی،غربالگری و ناهنجاری های جنین،فیزوتراپی و غیره را پوشش می‌دهد.

🔹با توجه به پوشش‌های کامل ارائه شده، بیمه درمان تکمیلی انفرادی بیمه های کارآفرین، سامان ، sos و آسماری در حال حاضر بهترین بیمه تکمیلی انفرادی در سطح کشور هستند که بصورت انفرادی به هموطنان عزیز ارائه می‌شود.

لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

باتشکر م.محمودکاظم بکلو

شماره تماس:

02146835993

همراه:

09123678348

09197868768

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گرگ بی طمع نیست  حالاهم بیمه ها هیچ کاری را برای رضای خدا انجام نمیدن"و یقینا  ضرر ب ...

این طرز فکر انسانهای جهان سوم و بی سواد هست که شناختی از خدمات بیمه ای ندارن

[QUOTE=116364401]این طرز فکر انسانهای جهان سوم و بی سواد هست که شناختی از خدمات بیمه ای ندارن[/QUO

خب شما که جهان اولی بگو ببینم چرا کارت به التماس افتاد؟؟؟ تو تاپیک فقط منو وشماییم🤔🤔

من خودم بیمه تکمیلی گروهی هستم وتامین اجتماعی وقشنگ تحقیق کردم ولی معتقدم بیمه=گرگ 

ناچارا هم بیمه شدم بیشتر بخاطر درمان. خانواده والا ادم گل لگد کنه ولی بیمه نشه 

تاپیک هات چندتاش نگاه کردم دریغ از یه پیام 

چرا به نظرت کسی نمیاد؟؟ 

بعدش یه ذره مطالعه کنی وتحقیق وخودتو بذاری جای مردم میفهمی جهان اولی؟یا دوم؟ یا سوم 

چون الان جنابش داره دلالی(همون بازاریاب حالا) میکنه و پولشو فقط میبینه وبقیه چیزاشو فکر نمیکنه و توجهان اول  ودوم سیر میکنه

حق داره دیگرانو بیسواد فرض کنه وخودش ودلالیش را باسواد