2777
2789
عنوان

پسر سه سالم اینقدر اذیتم میکنه که از دستش گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 21 پست

پسر ۲/۵ ساله من هم فوق العاده پر انرژی هست و مثل پسر شما نمیزاره لباس تنش کنم.

ولی من دقت کردم موقعی که باهاش آروم و با حوصله برخورد میکنم اونم کمتر لجبازی میکنه.هر چی شما به خواسته های بدون خطرش بیشتر بله بگی اونم بیشتر به حرف شما گوش میکنه. سعی کنید کمتر نه بگید  تا کمتر هم ازش نه بشنوید.  مصرف شکلات و کلا مواد قندی رو هم به حداقل ممکن برسونید چون بچه ها رو فوق العاده پر انرژی میکنه‌به جاش میان وعده تا می تونید میوه بهش بدید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زیادی دنبالش میدوید  همونطور فقط یه پوشک بذار تنش باشه  وسایل بازی رو بزار جلو دستش ...

همه چیو جمع کردم از پوشک گرفتمش تا دستشویی میبرم پی پی کنه شلوارتو در میارم بعدش دیگه باید دنبالش بدوعم بگیرمش پاش کنم اونقدر تو بغلم دست و پا میزنه که از شونه میندازم

واااای بچه سه ساله هنوز این اذیتارو داره ؟🥺🥺🥺 بچم دوسالشه خیلی اذیتم میکنه هی میگم سه سالش بشه ب ...

من از لحظه ای که دنیا اومده تا الان یک ذره اذیتش کم که نشده داره بیشترم میشه

اگه ابن کارها رو نمیکرد که اسمش بچه نبود!!! آدم بزرگ بود! براش وقت بذار باهاش بازی کن  بذار ...

همه کار براش میکنم تا جایی که میتونم کنارش بازی میکنم اما دیگه کم آوردم از درد شونه و گردن 

به نظر میرسه باید بخندین و شاد باشین ودر شلوغ بازیهاش شرکت کنین

دقت کنین که اون فقط سه سالشه فقط سه سال
تا 2سالگی که هیچی متوجه نبوده و تازه به مدت کمتر از چند ماهه داره دنیای رو وارسی میکنه

باهاش شاد باشین
منطق و قانون و بقیه ی چیزا رو بذارین کنار

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست