توروخدا اگه راهکاری دارین بهم بدین اونقدر اذیتم میکنه که ناراحتی اعصاب گرفتم. همه چیزو می ریزه هرچی جلو دستش باشه نمیزاره لباس بهش بپوشونم باید دور خونه دنبالش بدوعم وقتی میخام حاضرش کنم اشکم در میاره گردن و کتف و شونه هام به درد اومده. دعوا نمیقهمه از هیچکی حساب نمیبره
مثل پسر منه.الان از مایکروفر رفته بالا دستشوگرفته ب دستگیره کابینت بالایی نزدیک سقفه.خسته شدم از بس گرفتمش.رفتم حموم اومدم دیدم زندگی رو داغون کرده ریخت وپاشا.اصلا خسته شدم دیگه جمع نمیکنم
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy
ولی بامزه است تنها شانسم همینه.وگرنه میزدم لهش میکردم😂
مامانبزرگم میگفت شما مادرای امروزی چرا عجیب و غریب شدین توقع دارین بچه سه ساله کت و شلوار بپوشه و یه جابشینه.اگر دیدین بچه ای شیطونی نمیکنه و خیلی آرومه چکاپ لازمه
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست