2777
2789

توروخدا اگه راهکاری دارین بهم بدین اونقدر اذیتم میکنه که ناراحتی اعصاب گرفتم. همه چیزو می ریزه هرچی جلو دستش باشه نمیزاره لباس بهش بپوشونم باید دور خونه دنبالش بدوعم وقتی میخام حاضرش کنم اشکم در میاره گردن و کتف و شونه هام به درد اومده. دعوا نمیقهمه از هیچکی حساب نمیبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل پسر منه.الان از مایکروفر رفته بالا دستشو‌گرفته ب دستگیره کابینت بالایی نزدیک سقفه.خسته شدم از بس گرفتمش.رفتم حموم اومدم دیدم زندگی رو داغون کرده ریخت و‌پاشا.اصلا خسته شدم دیگه جمع نمیکنم 

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 

اگه ابن کارها رو نمیکرد که اسمش بچه نبود!!!

آدم بزرگ بود!

براش وقت بذار باهاش بازی کن 

بذار از لحاظ روانی آروم باشه

کنارش قاطعیت هم داشته باش

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

صبحونه خورده تا الان .غذا قرمه داشتیم نخورد واسه خودس بیسکوییت ساقه طلایی خورد

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 

ولی بامزه است تنها شانسم همینه.وگرنه میزدم لهش میکردم😂

من امروز انقد که پسرم اذیتم کرد لباس پوشیدم و قهر کردم رفتم خیابون😞

شوهرم زنگ زده کلی باهام حرف زده تا برگشتم.

من دوتا پسر کوچیک دارم .۴ و ۲ ساله. از صبح که بیدار میشن انقد بریزو بپاش و اذیت دارن که پدرم دراومده😔

مامانبزرگم میگفت شما مادرای امروزی چرا عجیب و غریب شدین توقع دارین بچه سه ساله کت و شلوار بپوشه و یه جابشینه.اگر دیدین بچه ای شیطونی نمیکنه و خیلی آرومه چکاپ لازمه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست