2777
2789
عنوان

عدم تمکین داده.کمکم کنید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 31 پست
خب میخوای برگردی یا نه؟؟ بگو تا کمکت کنم

باابن اخلاقش ن.میخاستم تعهد بده.

الان ک چندماهه خونه پدرمم.بچه ام ک میبینم موقع بردن و اوردنش گریه میکنه دلم بدرد اومدخ بخاطر بچه میخام زندگی کنم .کمااینکه من بخاطر بچه ام هم بعد از مدتها قهر اومدم جلوش منو میزد .وسیله خورد میکرد

واقعا مادر بودن بد مخصمه ای گیر کردم

تو هم بگو نفقه نمیده و  خانه منو که به اسممه تصرف کرده.  چرا وکیل نمیگیری

وکیل گرونه گفت برای خونه شکایت تصرف عدوانی باید باشخ ک کارساز باشه و زمان بر هست 

همیطور بلاتکلیفم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ شکایتی باید انجام بدم ک مامور بدن

واسه کدوم؟ورود ب خونه؟ یا اثبات عدم شرایط تمکین؟من حزییات نممیددنم صرف علاقه تحفیق و مطالعه کرده م‌ یا از وکیل مشورت بگیر. من خیلی واسه کارهام اینکار کرده م. وکیلایی هستن ک صرفا ازشون میری سوال میپرسی با حدصله حوابت میدن پول هم‌نمیگیرن. چون کاری واست نکرده ن. خوش انصافن. تازه اینکار میکنن مث بازاریابی. و اگه خواستی بعدا بری پیششون. نرفتی هم هیچی. واسه حالت اول  فردا برو کلانتری بگو شوهرم راهم نمیده. راهنماییت میکنن. واسه دومی اول باید کلید گیر بیاری بعد ک خونه خالی کردی برو

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

چرا خانوادت كمكت نميكنند. از اونها پول بگير و يا طلا داري بقروش و پول وكيل بده. با وكيل مشورت كن. نهايتش اين هست كه جهزيت رو جمع مني و خونه رو بزاري براي فروش. مجبور ميشه تخليه كنه.

مهرت رو چرا نميزاري اجرا؟

در ضمن يزرگترين اشتباه رو ميكني كه دوباره يرگردي. كسي كه تا اينجا پيش رفته و حرمتهايي كه شكسته شده دوباره نميشه به روزهاي اول برگشت.

بچت هم عادت ميكنه. خونه پر تشنج بدتر هست براي بچه

از خانوادت كمك بگير و وكيل پيدا كن زود.

ترو خدا خاتمها كمي مستقل باشيد و استقلال مالي داشته باشيد كه ياوندي از پس خودتون بر بياييد . دنبال حرفه و شغل مناسب بريد و وقتتون رو به بطالت نگذرونيد

چرا خانوادت كمكت نميكنند. از اونها پول بگير و يا طلا داري بقروش و پول وكيل بده. با وكيل مشورت كن. نه ...

ممنون از نظرت

از لحاط مالی خودکفا هستم شاغلم .ولی هزینه سنگینی برای تخلیه منزل وکیل میگیره و یجورایی زیادی بود.و اینکه تخلیه ب همین آسونی نیست.بهترین شکایت تخلیه تصرف عدوانی هست ک اولین جلسه سه ماه بعد از شکایت اولیه هست .خسته شدم خسته 

واقعا موندم بچه رو میبینم گریه زاری میکنه پشیمون میشم

چطوری عادت میکنه .دل من خون شده .واقعا خون گریه میکنم دلم نمیخاست بچه ام این شرایط رو ببینه