2777
2789
ممنونم واسه همون روز نوبت میدم بريم مطب ???ساعات کاری مطب رو ميدونيد چه روزایی هستن چه ساعاتی آخه کر ...

فک کنم روزهای زوج هستن ولی باید از قبل نوبت بگیرید واسه اون روز نمیدن نوبت 

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش می‌کنم عزیزم برای نوبتشم اگه خواستین برین باید دو سه روز آخر این ماه زنگ بزنی مطلبش برا ماه بع ...

سلام ببخشید خانمی شماره مطب دکتر کامیاب اگه دارید لطف میکنید واسم بفرستید

ممنونم عزیز . منم تصمیم گرفتم همین دکتر رو انتخاب کنم واسه سزارین.  

عزیزم به سلامتی منم خودم در حال اقدامم برای آزمایشات قبل بارداری رفتم پیش دکتر کامیابی که کلا زیر نظر خودش باشم برا منم دعا کن نی نی دار بشم

عزیزم به سلامتی منم خودم در حال اقدامم برای آزمایشات قبل بارداری رفتم پیش دکتر کامیابی که کلا ز ...

ان شاءالله عزیزم . فقط نباید استرس داشته باشی من بچه دومم هم ناخواسته شد ولی شاکرم بسپار به خدا ی قول ی دوست زمانش برسه حتما باردار میشی خدا مشخص کرده زمان و این دکترا دستهایی از خدا هستن تا به ما کمک کنن

ان شاءالله عزیزم . فقط نباید استرس داشته باشی من بچه دومم هم ناخواسته شد ولی شاکرم بسپار به خدا ی قو ...

اره عزیزم واقعا بیخیال باشی و استرس نداشته باشی خیلی مهمه مرسی 😍😍😍

عزیزم به سلامتی منم خودم در حال اقدامم برای آزمایشات قبل بارداری رفتم پیش دکتر کامیابی که کلا ز ...

سلام خانومی شما نتیجه گرفتین از دکتر کامیابی؟ دکتر خوب هستن؟ منم برای اقدام ب بارداری رفتم زیر نظرشون؟!!! 

ميدونيد من فيبروم بزرگ دارم باید دکتر حرفه ایی باشه موقع سزارین نترسه فيبروم برداره واسه هم نمیدونم ...

طیبی ومشکانی خوبن ولی توخصوصی فقط میرن ضمیری حمزه نژادایناهم شنیدم کارشونو باکامیابی تو بیمارستان دولتی هم هستن 

طیبی ومشکانی خوبن ولی توخصوصی فقط میرن ضمیری حمزه نژادایناهم شنیدم کارشونو باکامیابی تو بیمارستان دو ...

من دیگه رفتم یزد سزارین کردم ولی فیبروم بر نداشت 

شما اصلا پیش دکتر کامیابی یا افتخاری نرفتین؟ چون منم احتمالا عمل فیبروم در حین سزارین لازم داشته باش ...

سلام من دکتر ارجمند بیمارستان مرتاض سزارین  کردم چون فیبرم بزرگ بود برش نداشت گفت خطر خونریزی داره ... من فیبرومم روی رحم قرار داره گفت ۶ ماه بعدش بیا برش دارم من دیگه نرفتم ... الان دخترم ۱ سال ۹ ماهشه.. باید برم سونو ببینم چه اندازه شده