2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه مینی واش

90 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

ب نظرتون اشکال داره تو مینی واش کهنه های بچه شسته شه.

تمیز بشورمش بعد لباساشو بندازم؟

نمیشه دو تا مینی واش بخرم ک 

کهنه رو اب بزنم بعد بزارم

من واسه سیسمونی میخواستم بگیرم اکثر سیسمونی فروشیها بهم گفتن چیز بیخودیه نگیر. با ماشین لباسشویی لباس بچه رو بشور

در مورد کهنه نمیدونم من یه دونه هم استفاده نکردم. فقط پوشک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اول کثیفیشو بگیری

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
من واسه سیسمونی میخواستم بگیرم اکثر سیسمونی فروشیها بهم گفتن چیز بیخودیه نگیر. با ماشین لباسشویی لبا ...

دارم از این کهنه پارچه ای دائمی ها میخرم

یکتا

خیلی خوبه اونم امادس و لاستکیک وو اینا نمیخاد

ضرر های پوشکم ندازه

من واسه سیسمونی میخواستم بگیرم اکثر سیسمونی فروشیها بهم گفتن چیز بیخودیه نگیر. با ماشین لباسشویی لبا ...

خواهرم داشت خیلی راضی بود... الان اثاث کشی کرده جا نداشت بزاره... جمعش کرده... میگه همون کارو با ماشین لباسشویی میکنم خیلی هم راضیه

میگه نخر

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای

چون هر چی هم تمیز داخلش رو بشوری پایین تر از اون دیسکی که میچرخه رو نمیتونی بشوری چون دسترسی نداری.

و چون مینی واشر مثل لباسشویی هوشمند نیست که محفظه داخلی رو با محفظه تخلیه اش سوا(جدا)بکنه،پس اصلا تمیز نمیشه.

شلنگرو بزاری زمین میریزه بیرون اب.مثل لباسشویی نیست

ا

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
خواهرم داشت خیلی راضی بود... الان اثاث کشی کرده جا نداشت بزاره... جمعش کرده... میگه همون کارو با ماش ...

منم نخریدم عزیزم

خیلی دردسر هم داره کلا. من فیلم طرز استفادشونو دیده بودم ماشین لباسشویی اصلا این گرفتاریهارو نداره

به خصوص لباسای نخی نوزاد با این مینی واشا داغون میشن

منم نخریدم عزیزم خیلی دردسر هم داره کلا. من فیلم طرز استفادشونو دیده بودم ماشین لباسشویی اصلا این گ ...

پس خوب شد منم نخریدم