تو یه سایتی یه پسری از یه روانشناس سوال کرده بود ک خونوادم ی دختری رو معرفی کردن همه شرایطش عالیه فقط رفتم دیدمش سبزه س ناراحت شدم من زن سفید میخام گفتم نمیگیرمش پایینشم براش کامنت گذاشته بودن داداش نگیریا منم مث تو بودم سبزه شد زنم گفتم بمرور نظرم عوض میشه که نشد بدبخت شدم!!!! چن نفر دیگه هم همینو نوشته بودن ینی خاک عالم تو سرتون
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره
مطمئن باش اونایی که این حرفا رو زدن تو خیابون ببینی راهتو کج میکنی یه وقت دزد و زورگیر نباشن!!!!حالا به درک که سفید یا سبزه دوست دارن!!!!ادم حسابی این چیزا واسش مهم نیس