2777
2789

شوهرم برا هر مسله ریز و کوچکی بیدلیل قهر میکنه تلفن قطع میکنه عین سگ هست رفتارش بهش محبت میکنم پاچه میگیره بدی هم ک نمیکنم پول برق اونده گفتن داریم قطع میکنیم اخرین مهلت رو از مامور گرفتم و ب شوهر خبردادم وقتی فهمید کلی فریاد زد و گفت نمیدم هرگوهی میخورن بخورن؟ بنظرتون چکار کنم چرا عیر عادی شده چجوری رفتار کنم باهاش؟کلی عحش دادمش و نفرین کردمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐با خوانوادش حرف بزن بنظرم خو ینی چی این رفتارا

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

اگه خودم ارایش کنم حسودی میکنه و میرینه به خوشیم اگه افسرده باشم و زشت ادام درمیاره میگه همیشه اینجور قیافت،پس من چکار کنم چجور رفتار کنم؟باهاش گرم بگیرم خودشو دست بالا میگیره براش کلاس بذارم میگه برام افاده میکنه با دوستاش خوشه اصلا نمیدونم با این بشر چکار کنم هرکاری براش میکنم ناراضیه،هرچی بگه درست میکنم بدون اجازه اش هیچی خرج نمیکنم،هیچ جا نمیرم کاملا یه زن هستم عین ۹۰ ساله های قدیم کاملا تابع اما قدرمو هیچ نمیدونه 

نه توروخدا من ب عنوان ی تجربه میگم که در بدترین شرایط هم نباید به اونا گفت چون ب بدترین شکل سواستفاد ...

چی بگم اینجوری باشه خانوادگی مشکل دارن پس 😐🤦🏻‍

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥