2777
2789

دوستان من اخره مهر سقط داشتم 

اول آذر پریود شدم 

بین سقط تا پریودم چنددفه رابطه داشتم ولی با کاندوم 

بعد پریودمم ۲دفه رابطه داشتم بازم کاندوم 

دو تا رابطه ام از سر تهوم ک مثلن کاندوم نشتی داشتع قرص اورژانسی خوردم هر دفه چهار تا 

الان یک هفتس زیر شکمم یه هو تیر میکشه و کمرمم امروز درد گرفته س ی ن هامم سفت شده ولی درد نمیکنه علائم پریوده یا بارداری لطفا بگین جرعت ندارم بیبی بذارم 😑😑

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

وای چرا انقد قرص میخورین لامصبا خب مواظب باشین قرص خیلی خطرناکه خواهر شوهره خواهرشوهرم سکته مغزی کرد بخاطر قرص ضد بارداری مواظب باشین توروخدا

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرا انقد قرص میخورین لامصبا خب مواظب باشین قرص خیلی خطرناکه خواهر شوهره خواهرشوهرم سکته مغزی کرد ...

میدونم در طول یک سال نبایددو دفه بیشتر بخوری ولی سر بارداری توهم زدم دیوونه شدم 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️