2777
2789

من ی پسر دارم تنهاس س سال و نیمشه مدام بهونه میگیره میگه آبجی برام بخر داداشی برام بخر,شوهر من کارش جوریه ک اکثرا خونه نیس من الانم خیلی دست تنها خودم خیلی باهاش بازی میکنم مرتب میبرمش پارک,ولی بازم بهونه میگیره, نمیدونم بچه دوم بیارم کار درستیه یا نه, یا میگن  بچه دوم بیاد خیلی راحت تری هم و سرگرم میکنم چقد حقیقت داره?خواهش میکنم اگه میشه راهنمایی کنین,

همسر من دو تا دوس داره 

من هنوز واسه اولی اقدام نکردم 

همسرم میگه خداکنه دوقلو باشه😂 😣

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دوم رو هیچ وقت برای سرگرمی بچه اول نیارید

الان هم سن خوبیه برای دومی 

اگه دلت بچه می خواد می تونی حمایت مالی و روانی از بچه بکنی بیار

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

والا ما دوتا بچه ایم منم بچه دومم مامانمم راضیه  

چیزی ک از بچگی یادم میاد این بود ک کلا دوتا خاهری سرگرم بودیم دیگه خیلی خوب بود از ی سنی ب بعدم مامانم میتونست بدون نگرانی ما دوتا رو خونه تنها بزاره بدون اینکه کسی مراقبمون باشه از پس خودمون بر میومدیم  

ولی خیلی از تک بچه ها شنیدم دوست داشتن تک نباشن خاهر برادر داشته باشن مخصوصا خاهر

مرا عهدیست با جانان...

من چند روز بعد تولد سه سالگی پسرم دخترم دنیا امد ،باید بتونی رابطشون رو مدیریت کنی ک ب حسادت ختم نشه منکه راضیم الان پسرم ده دخترم هفت سالشه.

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
وای منم مشگل شما رادارم دخترم همسن پسر شماست هروز میره در اتاق باز میکنه بلند داد میزنه میگه خدا خوا ...

هرچی سن بچه بیشتر بشه کمتر قبول میکنه خواهر یا یرادر داشته باشه.

یه دونه دیگه بیار که با هم بزرگ بشن.توی یه رنج سنی باشن.

خیلی خوبه برا بچه اول

والا ما دوتا بچه ایم منم بچه دومم مامانمم راضیه     چیزی ک از بچگی یادم میاد این بود ک کل ...

شما دوتا خواهرید فقط ؟دو تا هم جنس بهتر از یه دختر و یه پسره

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
هرچی سن بچه بیشتر بشه کمتر قبول میکنه خواهر یا یرادر داشته باشه. یه دونه دیگه بیار که با هم بزرگ بش ...

خودم دوست دارم بیارم ولی شوهرم میگه زوده همش باهم بحث میکنیم ولی اون میگه فعلا نمیخوام

پسر من سه سال و نیم بود که باردار شدم الان که داداش دار شده خیلی خوشحال به خصوص که بچه دومم آروم و خنده رو هست خیلی همدیگرو دوست دارن  اگه امکاناتشو دارید حتما برای پسرت خیلی خوبه که یه بچه دومم تو خونه باشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱