2777
2789

سلام به همه ماماناي عزيز

مامانايي كه الان به سلامتي زايمان كرديد داريد حسابي با دو قلوهاتون عشق ميكنيد ميشه راجع به آخرين ماه حاملگيتون بگيد.  

مثلا اينكه چه مشكلاتي داشتيد و چطوري باهاش كنار اومديد.

هفته چندم زايمان كرديد زايمان زودرس داشتيد يا نه همون تاريخي كه دكتر گفته بود زايمان كرديد. وزن نوزاداتون موقع تولد چقدر بوده و اينكه همسان بودند يا غير همسان

زايمانتون چطور بوده بچه ها به دستگاه نياز پيدا كردند تونستيد بهشون شير بديد يا دست به دامن شير خشك شديد ني ني هاتون خداي نكرده دچار زردي شدند يا خدا رو شكر اين مشكل رو نداشتند.

تاريخ زايمانتون رو بر اساس آولين روز قاعدگي مشخص كردند يا با توجه به سونوي NT

ممنون ميشم نظر بديد حتي اگه دو سه هفته از تاريخ تاپيك گذشت ما تا حالا دوقلو تو فاميل نداشتيم دكترها هم كه چند كلمه بيشتر حرف نمي زنند يه موقع وقتشون تلف نشه هر چي تو اينترنت ميگردم راجع به دوقلو خيلي كم اطلاعات داده شده اكثرا مطالب راجع به تك قلو هستش.دوست دارم همگي راهنمائيم كنيد.

دوقلوهام  35 هفته به دنیا اومدن،یکیش رفت دستگاه ،هردوشون زردی داشتن،به خاطر زردی بستری هم شدن،شیر دوتاشونو سیر نمیکرد مجبوری دست به دامن شیرخشک شدم،اولاش نگه داریشون خیلی سخته،اگه کمک‌داری حتما از کسی کمک بگیر،یا مامانت رو پیش خودت نگه دار یا برو پیشش،وگرنه تنهایی خیلی سخته،مخصوصا شبا که نمیخوابن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقلوهام  35 هفته به دنیا اومدن،یکیش رفت دستگاه ،هردوشون زردی داشتن،به خاطر زردی بستری هم شدن،ش ...

عزيزم خدا حفظشون كنه كمك زياد دارم از اون نظر مشكلي ندارم فقط خيلي سردرگمم نميدونم چي ميشه

من الان به شدت پاي راستم ورم ميكنه كه با پياده روي استفاده از بالش براي زير پام بهتر ميشه شما همچين مشكلي نداشتي؟

عزيزم خدا حفظشون كنه كمك زياد دارم از اون نظر مشكلي ندارم فقط خيلي سردرگمم نميدونم چي ميشه من الان ...

خب خداروشکر که کمک داری،اره طبیعیه،پاهای من جفتش ورم کرده بود قشنگ دوبرابر شده بود،انشاالله دوقلوهات چندهفته دیگه سلامت میان بغلت راحت میشی،چیزی نمونده

دوقلوهام  35 هفته به دنیا اومدن،یکیش رفت دستگاه ،هردوشون زردی داشتن،به خاطر زردی بستری هم شدن،ش ...

سلام عزیزم.شما بتات چند بود؟چه روزی از موعدت؟

من بتام 930روز موعدم

خیلی دلم دوقلو میخواد😙😙

چی میگی تو😤😤😤😤
عزيزم خدا حفظشون كنه كمك زياد دارم از اون نظر مشكلي ندارم فقط خيلي سردرگمم نميدونم چي ميشه من الان ...

سلام عزیزم.شما بتات چند بود؟چه روزی از موعدت؟

من بتام 930روز موعدم

خیلی دلم دوقلو میخواد😍😍

چی میگی تو😤😤😤😤