2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی میخواد به هم بزنه آخه؟!

دلش میخواد کلا سر نگیره

تو دوستیمون کاری نداشت

ولی از خواستگاری بلهبرون گرفته تا الان هر بار یه بهونه میگیره . جالبه جلو ما لاله فقط فسارش رو پسرشه

الان دعواس سر لیست مهموناس

حلال مشکلات پوله
سر مسخره ترین موضوع دنیا مادرش از ته دل راضی به ازدواج پسرش نیس هی داره اذیت میکنه اونو از لحاظ ما ...

این بهانس ریشه رو پیدا کنید

طرفتون احتمالا داره زیر‌ابی میره

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
این بهانس ریشه رو پیدا کنید طرفتون احتمالا داره زیر‌ابی میره

نه اصلا اینجور نیس. ریط همه مشکلاتش ۵ سال دستم بوده الان همه پولاش تو حساب منه که خانوادش این همه تلکه نکنن

حلال مشکلات پوله
نامزدت چطور آدمیه؟ اگر دهن بینه، بگو خدا...حافظ. چون واقعا زندگیت جهنم میشه

دهن بین نیس. اتفاقا دردشون اینه تو مستقلی احترام بزرگترا حالیت نیس

قبلا خرجشون رو میداد حالا نمیده نگران پول تو جیبیشون شدن

حلال مشکلات پوله
اگه باهاش ازدواجم کنی ننش نمیذاره روز خوش ببینیااا

منم ده سال دوست بودم از اول مامانش دخالت میکرد یا خودش وابسته بود الانم همونه درست نمیشن .به خاطر مامانش راضی بودم ازدواج نمیکردم باهاش