2777
2789
عنوان

خانما کمک بدجور ابله مرغان گرفتم

22232 بازدید | 65 پست

سلام به همه , من بعد از هشت سال دوباره عضو نی نی سایت شدم , شدید به کمکتون نیاز دارم , آبله مرغان گرفتم , اول پسرم گرفت خوب شد و حالا منو دخترم همزمان . متاسفانه برای من خیلی شدیده و  و ا ژ ن م  خیلی شدید آبله پاچیده طوری که دیشب و تاصبح یه ثانیه هم نخوابیدم از شدت سوزش و خارش , تو رو خدا بگید چکار کنم , چه دکتری برم , درمان خانگی داره؟ و اینکه دخترمم توی گلوش کنار زبون کوچیکش دوتا در اورده بیچاره بچم نمیتونه آب دهنشم قورت بده . دیشب تا صبح کلی سایتها رو گشتم چیزی دستگیرم نشد , نی نی سایت اومد به ذهنم

ب سن شما ابله مرغون نمیگیرن زونا میگیرن

هیچی دیگه قرنطینه شو بیرون نرو تا دوره اش بگذره

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب سن شما ابله مرغون نمیگیرن زونا میگیرن هیچی دیگه قرنطینه شو بیرون نرو تا دوره اش بگذره

نه عزیزم در صورتی که یه بار تو بچگی ابله گرفته باشی ویروسش تو عصبها باقی میمونه دوباره تو بزرگسالی بگیری زونا میشه که خیلی خطره

ب سن شما ابله مرغون نمیگیرن زونا میگیرن هیچی دیگه قرنطینه شو بیرون نرو تا دوره اش بگذره

31سالمه , نه زونا نیست دکتر رفتم , یه لبخند بهم زد گفت باید دوره اش بگذره , اما از سوزش و خارش نمیتونم بخوابم .  

نه عزیزم در صورتی که یه بار تو بچگی ابله گرفته باشی ویروسش تو عصبها باقی میمونه دوباره تو بزرگسالی&n ...

من بر عکسشو شنیدم

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
تو سایت یکی میگفت به بدنتون دود عنبرنسا بدین خیلی خوبه سریع جوشا رو خشک میکنه

متاسفانه من نمیتونم عنبرنسا پیدا کنم جو پرک شده هم ندارم . دیگه چی میتونه تاثیر بزاره!