2777
2789
عنوان

خانوما مرغ رو چجوری میپزید

217 بازدید | 12 پست

سلام، من دوست ندارم مرغ رو سرخ کنم، بیشتر ابپز دوست دارم فقط بعضی اون ادویه های مرغ چی هستن که خوشمزه میکنه، سس مرغ رو چجوری درست میکنید؟

ادرویه ک نمک و فلفل ما شمالیا رب الوچه و رب انار و رب گوجه بکم اب نارج اب میگیریم ابش زیاد نباسه میریزیم رو مرغی ک سرخ کردیم میزاریم بپزه یکم از روغنی ک مرغ توش سرخ شده رم توش بریز اگه این ربا رو داشته باشی عالی میشه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ زرشک پلویی درست کن 

اول  پیازو تفت بده بعد  مرغ خام روتوش سرخ کن بعد به اندازه لازم  رب وفلفل دلمه ای وفلفل سیاه یاقرمزوزردچوبه به موادت بزن بعد اب بریز 

وقتی احساس کردی مرغت پخته نمک اضافه کن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

راستی اب مرغت ابغوره یا ابلیمو هم داری اضافه کن خوشمزه میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
مرغ زرشک پلویی درست کن  اول  پیازو تفت بده بعد  مرغ خام روتوش سرخ کن بعد به اندازه ل ...

پیاز رو چجوری خورد میکنی دراز دراز یا گرد گرد، نخندیا من زیاد اشپزیم خوب نیست، بعد تفت دادن یعنی پیاز طلایی بشه؟

ترش نمیشه؟ اگه مرغ یخی باشه چجوری سرخش میکنی؟

میزارم تو اب یخش باز شه نه ترش ننیشه ربالوچه رو یه قاشق ریختی رب انار و نصف بریز گوجه رو نوک قاشق اب نارجم یه قاشق سر خالی حالا خودت میزانش بیاد دستت دیگه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
پیاز رو چجوری خورد میکنی دراز دراز یا گرد گرد، نخندیا من زیاد اشپزیم خوب نیست، بعد تفت دادن یعنی پیا ...

ببخش عزیزم من تازه نی نی سایت 

اومدم

هر سوال داری بپرس مگه همه آشپز بدنیا میان از یک جایی باید شروع کرد من پیازو یکم از نگینی بزرگتر خورد میکنم 

بستگی به سلیقه خودت داره

طلایی که شد از حالت واقعیش در بیاد  مرغ بریز که تا پیازا نسوخته مرغ هم سرخ بشه وبوی بد مرغ گرفته بشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

من همه مدل درست میکردم شوهرم دوس نداشت این مدل جدید کشف کردم اول سطح مرغو زردچوبه و فلفل سیاه میمالم بعد میزارم تو قابلمه ک داغ شده اینجوری روغنش در میاد یه نیم ساعت بزار همون موقع رب بزن تو روغن مرغ سرخ بشه بعد نیم ساعت پیاز نگینی خورد کن با بقیه ادویه و یه کوچلو روغن بهش اضاف کن باز همشو تفت بده بعد آب بریز ولی کم زیاد آب نریز مثلا یه رون یه لیوان آب دیگه بپزه وسطای پختم میتونی زعفرون بریزی داخل آبش بوی معرکه ای میده

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   asraam  |  4 ساعت پیش
توسط   آرزو1388  |  21 ساعت پیش