2777
2789
عنوان

تولد

127 بازدید | 14 پست

امشب تولد شوهرم بود.....

یادم رفت از کیکش عکس بگیرم ولی مدلش همین بود..😁😁

اینم کادوی تولدش..

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
مبارکه

ممنون دوستم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش میکنم ایشالله زندگیتون همیشه سراسر شادی باشه

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
تولد منم بود نو کادو نو تبریک 😐💔

اخی عزیزم تولدت مبارک⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

تولد منم بود نو کادو نو تبریک 😐💔

تولدت مبارک🍰🔪🎂🎁🥤❤😍😍😍

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
خواهش میکنم ایشالله زندگیتون همیشه سراسر شادی باشه

ممنونم از دعای قشنگت 💋💋💋💋

خواهش عزیزم🤗🤗

🤗🤗🤗🤗

مبارکه خودت درست کردی کیکو؟ 

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
مبارکه خودت درست کردی کیکو؟ 

ممنونم نه من از این هنرها ندارم 😁😁ولی خب عکسشو دادم برادرشوهرم درست کرد اخه شغل نسل در نسلشون قنادیه