2777
2789
عنوان

همیجوری....

1269 بازدید | 204 پست

زبان آدم ها را نمی فهمم

تو به زبان دیگری دوستم داشته باش

آدمها همینطور که راه میروند

هرقدم که برمیدارند

یک دوستت دارم از جیب دهانشان می افتد

حتی بر نمیگردند ببینند چه کسی آن را برداشت

فقط میگویند و میروند

شاید اگر بضاعت دهانشان اجازه دهد

به سنگفرشها هم ابراز دوست داشتن کنند

آدم است دیگر.........

تو به زبان دیگری دوستم داشته باش

به زبان حالایی ها  نه!!!!                         

https://daigo.ir/secret/8739630985

😍🌹

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤ قسم به اسم قشنگت که اوج احساس است ‌که چشمهای تو مثل دو قطعه الماس است

❤خدا چه حوصله ای داشت وقت خلقت تو

چه کرد با دل من آن که خالق یاس است

❤پر است جام وجودت ز عشوه ای ساقی

خدای خالق ما منتهای احساس است

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...

بسیار عالی آقا رضا...

یه بار به موقع رسیدم ...

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...

بعد از این عشق به هر عشق جهان می خندم

هر که آرد سخن از عشق به آن می خندم

روزی از عشق دلم سوخت که خاکستر شد

بعد از این سوز به هر سوزه جهان می خندم

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است

کارم از گریه گذشته به آن می خندم

🌹🌹🌹👌👌👌

ممنون ...

دیدی که یار عهد و وفا در نظر نداشت 

دیدی که آه در دل سنگش ثمر نداشت 

در راه دوستی که چون آزمودمش 

دیدی که جز ریا متایی دگر نداشت 

//////

باشه غمگین بزار ولی مواظب دلت باش یوقت دلگیر نشه

امشب البته  حوصله ای نیست... شاید تاثیرش ازین نوشته ها مشخص باشه..‌  به هر حال زندگی شادی و غمش کوتاهه... میگذره

https://daigo.ir/secret/8739630985