2777
2789

سلام شرکت هواوی فارسی یه مسابقه نظر سنجی در مورد یه گوشی گذاشته که به نظر دهندگان ده تا جایزه دومیلیون وهشتصد هزاری و۳۰۰تاجایزه گیفت باکس هواوی (دویست هزار)میده خواستم بگم بیان شرکت کنید وبه منم رای بدید

طریق لیک زیر به من رای مثبت بدیدوبعد از رای دادن صفحه ای برای شرکت در مسابقه بالا میاد ومی توانیدخودتون هم شرکت کنید

http://www.huaweivote.ir/?id=74205df8fd521030c

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد مشکلی دارم

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
ببخشید پرسیدما میخوام از تجربتون استفاده کنم

ن بابا این چ حرفیه 

5 سال باید قسط بدیم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
بد مشکلی دارم

منم چند سال خیلی حالم بد بود کسیم متاسفانه نمیتونست کمکم کنه به کسیم چیزی نگفتم اخرش مجبور شدم با مشکلم کنار بیام بنظر از کسی که میتونه کمک بگیر و براش تلاش کن با برنامه اگرم مشکلت حل نمیشه باهاش کنار بیا چون آخرش مجبوری مثل من باهاش کنار بیای عمرت هدر نده

کسی میتونه کمکت کنه؟

هیچکی

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
منم چند سال خیلی حالم بد بود کسیم متاسفانه نمیتونست کمکم کنه به کسیم چیزی نگفتم اخرش مجبور شدم با مش ...

خیلی بده

اگه بفهمه کسی طرز فکرشون عوض میشه😔

کنکور

اصلا به امتحانش فکر نکن درساتو یاد بگیر برای یادگیری موقع درس حوندن از خودت بپرس موضوع رو ببین بلدی اگه نه دوباره برا خودت توضیح بده درسم که یاد گرفتی برای اینکه بفهمی مدل سوالات (یعنی کنکور چی میخاد برا قبولی)  چطوره و سرعتتم بره بالا و سوالام  برات اسون شن تست بزن البته نه سرعتی بزنی برا یادگیری کلا بعد کنکور معمولا ادم به خودش میگه چقدر بی عقل بودم

خیلی بده اگه بفهمه کسی طرز فکرشون عوض میشه😔

حتما لازم نیست آشنا باشه مثل برو پیش دکتر یا کسی که میدونی مشکل تو رو داشته یا داره بسته به مشکلت ولی سعی کن پیش غریبه بری کاریم نکن برات بد تموم شه چون دیگه نمیشه به عقب برگردی

حتما لازم نیست آشنا باشه مثل برو پیش دکتر یا کسی که میدونی مشکل تو رو داشته یا داره بسته به مشکلت ول ...

مرسی ممنونم

آرومم کردین با حرفاتون💕

هیچکی

ببخشید این پیامتون رو ندیدم یه چیزو از من داشته باش ادم از آیندش خبر نداره اصلا ۲و۳ سال پیش فکر میکردی اینجا باشی من خودم اصلا اتفاقاتی که برام افتاد اصلا به مشابهشم فکرم نمیکردم اگه میگفتن این ایندته باور نمیکردم اصلا راجب یه چیزای دیگه فکر میکردم ممکنه اینده بسیار خوبی داشته باشی عجله نکن صبور باش. اینم بگم که نارحت نباش چون حتی در بد ترین شرایطم یه پیشنهاد میتونم بهت که هدف کلی زندگیتو تغییر بدی سبک زندگیتو به طور کل. با پیشرفت علمم هرروز مشکلات بیشتری حل میشه البته با پول البته پولم یه راهه کی میتونی دنبالش بری جیسون استاتهام میگه که پول خوشبختی نمیاره ولی من ترجیح میدم پشت فراری گریه کنم برو دنبال هدف جدیدت و البته پول

منم مشکلی که هیچکس نمیتونست حل کنه داشتم ولی یه چیزی مثل معجزه اتفاق افتاد اون مشکل حل نشد ولی ناراحتی که به خاطر مشکلم داشتم ندارم و خوشحالم واقعا آینده خیلی غیر قابل پیش بینیه 

مطمئن باش همیشه همینطور نیست فقط زمان میبره