2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه التهاب رحم عفونت خفیفه فک کنم پمادهایی مث تریامسینولون و کلوتریمازول براتون مفید باشه. البته زیر نظر دکتر.

من اینا رو بهم داد حالا هم هروقت احساس میکنم یکم اذیتم از اینا سه روز، روزی دوبار میزنم.

کلا سعی کنین تو خونه لباس زیر نپوشین و اکثرا با دامن بگردین اینجوری برای هوارسانی و عدم عفونت اون منطقه خیلی بهتره

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
نه التهاب رحم عفونت خفیفه فک کنم پمادهایی مث تریامسینولون و کلوتریمازول براتون مفید باشه. البته زیر ...

پمادداوالاگ داد باقرص داکسی ساکلین ..مترونیدازول ..ن توخونه لباس ازادمبپوشم خیلی رعایتم میکنم باز عفونت میگیرم

نفسم آیلین😍😘
پمادداوالاگ داد باقرص داکسی ساکلین ..مترونیدازول ..ن توخونه لباس ازادمبپوشم خیلی رعایتم میکنم باز عف ...

از این ژلهای شستشوی بانوان هفته ای یبار استفاده کنین.

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞