بچه ها به نظرتون بچه و تو چه سنی باید جدا بخوابونیم یا اصلا سن مهم نیست به روحیه بچه بستگی داره؟اخه دخترم ۴سالشه دو ساله نتونستم جدا کنم میگه میترسم مامان دلم براش کباب میشه
خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو اتاقش تنها نمیخابه تا خوابش ببره من باید باشم ولی بعدش تا صبح بیدار میشه دیگه بهانه نمیگیره
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
در ضمن بچه ها در سنین چند ماهگی خیلی چیرا رو تشخیص میدن...بخاطر همین روانشناسای معروف گفتن حتی تو اتاقی ک نوزادتون هس س.کس نداشته باشین چون بچه ب طور غریزی متوجه میشه
اینکارا چیه ..بچه باید جدا بشه زیر 2 سال ...هم رابطه پدرو مادر لطمه میخوره ..و هم واسه خودش و اضطراب جداییش عالیه ...یا طبق روانشناسی کودک عمل کنید یا نه ..نمیشه ترکیب جفتشون باشه ...4 سال که بزرگه دیگه ماشالله