2777
2789

دیروز مادر شوهرم و برای 5 شنبه به عنوان شب یلدا با خانواده خودمم دعوت کردم (مامانم میخواد برام شب یلدایی بیاره ) اونم قهر کرده به شوهرم گفته نمیایم منم ز زدمم بگم چرا نمیاید بحثمون شد نبش قبر کرد 3 سالو منم برای اولین بار هر چی تو دلم بودو بهش گفتم اونم به شوهرم ز زده که زنت اینجوری گفته اونم بی طرفانه گفته خودت تیشه دادی اره گرفتی من چی کنم اونم قاطی کرده که اره تو طرف زنتو میگیری اطلا دیگه خونه ما نیا و دیگه نمیخوام ببینمت بیا وسایلاتو هم ببر ( ما تازه رفتیم خونه خودمون هنوز شوهرم کامل وسایلاشو نیاورده بوده اونم اتاق شوهرمو میخواد برداره اتاق خودشو بکنه اتاق مهمون ) حالا شوهرم میگه شب بریم برداریم وسایلارو نمیدونم حالا برم یا نه 

خدایا شکرت...   

چرا زنگ زدی؟!! 

ب پسرش گف نمیاد و تمام. 

زنگ زدن شما دعوا درست کردنت اشنباه بود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو بنظرم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

بله باهاش برو بردار بیار و به یه ورت هم‌نباشه

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

نری بهتره. بی احترامی میکنه بیشتر ناراحت میشی

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
چرا زنگ زدی؟!!  ب پسرش گف نمیاد و تمام.  زنگ زدن شما دعوا درست کردنت اشنباه بود

اخه هر موقع ما جایی دعوتش میکنیم یا برای مراسمامون اول میگه نمیام بعد جلوتر از همه میشینه 

یه موضوع دیگه هم اینکه 2 هفتس رفتیم خونه خودمون هی دروغ میسازه به شوهرم میگه میخواستم ببینم چشه 

ما هر چی میخریم و پیشرفت میکنیم همچین داستانایی داریم  خونه ماشین مسافرت طلا هر چی فکر کنی

خدایا شکرت...