2777
2789

خانوما وقتی جایی میرین حالا کلاس خونه فامیل یا مادرتون چجوری میاین میرین اونایی که ماشین دارن هیچ اونایی که ندارن چیکار می‌کنین همسرتون همه جا میبره میاره مخصوصا شبا 

من همسرم یا کار داره باشه هم نمیبره بیاره ناراحت میشم از این قضیه 

برام آزانس میگیرع

خونه بابا و فامیلامم دوره، فقط با هواپیما میگه برو، چون با اتوبوس و قطار راه طولانیه میگه اذیت میشی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نامزدیم 

فقط شب ها مقید به رسوندنمه 

تو طول روز اگر کار داشته باشه نه خیلی راحت میگه شرمنده الان نمی تونم منم ناراحت نمیشم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

من بیشتر خودش میبره نباشه میگم پدرشوهرم ببره اونم نباشه میگم برادرشوهرم ببره اونم نباشه با اسنپ میرم😁

من که خیلی دوس دارم خودم برم

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

ناراحت کننده نیست روحیه ی هرکسی یجوره شاید منظوری نداره اگ میتونی برو خودت دیگه من شهر غریبم انقد دوسدارم تنها برم بیرون ولی هیجا رو نمیشناسم همیش شوهرم میبره ماشین هم نداریم

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

ماشین نداسته باشه چجوری همه جا ببره؟من کلاسمو خودم میرم.تو غربتم اما شهر خودم بودم حتما خودم میرفتم به شوهرم اصلا نمیگفتم بیا منو ببر.خونه مادرشوهرمم که تنها نمیرم.جای ام بخوام تنها برم با اسنپ میرم