2777
2789
عنوان

میشه بیاین توروخدا...

213 بازدید | 38 پست

مامانم دو روز پیش بي بي گذاشت یکی تا نیم ساعت اول هیچی نشد بعدش هاله خيلي کمرنگي انداخت باز یکی گذاشت منفي دیروز گذاشت بعد یه ساعت بازم هاله خیلی کمرنگ افتاد روش.. امروز گذاشت تا بیس دیقه منفي بود بعد هاله خیلیییییییی کمرنگ باز افتاد يعني بارداره یا نه؟؟ 

آز داده گفتن هيچي ملوم ني.. 

اگ باردار ني چرا پري نمیشه؟؟؟ 

توروخدا راهنمايي کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پریودش عقب افتاده و بی بی اینطوریه اصلا باردار نیست. بره سونو بده احتمالا تنبلی تخمدان داره

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
یني برا همینه پري نمیشه

تنبلی تخمدان روش درمان ساده ای داره. چند سالشه مادرتون؟ تا یائسگیش خیلی مونده؟

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
آزمایشگاه گف مشکوکه چيزي نشون نداده آخه 8 روزه نشده خيلي هم درد داره پا دردم داره پري نشده

آخه 8روز تاخیر نباید مشکوک باشه برن دکتر حتما سونو انجام بدن 

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝