2777
2789

خواستم بدونم کابینت چه جنسی باشه بهتره؟ مثلا خش نشه و زیبا هم باشه و مقاوم؟ لطفا اگر داشتید تجرباتتونو بگید؟ پارکت بهتره یا سرامیک؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میگن سابیده میشه صدا میده. چون الان اصلاش نیست و اغلب ایرانیه.

براى پاركت كردن اگر اول كف رو موزاييك كنيد و تمام نقاط يك دست او عالى باشه و روش پاركت بياد اصلا نه لق ميزنه ديكه نه صدا ميده،چرا بگردى هست اصلش هم

براى پاركت كردن اگر اول كف رو موزاييك كنيد و تمام نقاط يك دست او عالى باشه و روش پاركت بياد اصلا نه ...

به نظر خودمم پارکت بهتره گرم ترم هست اما سازندشون اولش موافقت کرده با پارکت اما الان میگه نه سرامیک.

به نظر خودمم پارکت بهتره گرم ترم هست اما سازندشون اولش موافقت کرده با پارکت اما الان میگه نه سرامیک.

من اگر نظرم رو بهت گفتم دوست عزيزم چون هم خودم خونم پاركت هست و هم خواهرم نامزده،شوهرش داره خونه ميسازه اوناهم پاركت كردن اما قبلش براى استحكام سازى و زيرسازش موزاييك كردن

عزیزم درمورد آزیتا کامرانی سوال داشتم شما ازکرمهای ابرسانش استفاده کردید؟

من دیشب داروخانه اش رفتم کرم ابرسان30 میداد ولی خیلی کم داشت ظرف کرمش کوچیک بود و از مشاورپوستش پرسیدم آبرسان کامان بهتره یایکی خانم دکتر؟گفت مال خانم دکتر 

بخاطر ظرفش کوچیک وکم داشت نخریدم                         

سلام عزیزم خوبی هستین تو سایت؟کارتون دارم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍